Povestea ta de succes începe cu MEDIjobs, liderul recrutării medicale

Povestea ta de succes începe cu MEDIjobs, liderul recrutării medicale

Industria sănătății se dezvoltă într-un ritm mai rapid decât oricând. Asistența medicală va fi mereu necesară, iar pandemia a subliniat încă o dată importanța acestui sector și i-a modificat perspectivele, creând tot mai multe locuri de muncă și oportunități. Odată cu acestea, nevoile de recrutare ale companiilor au crescut, punând presiune pe departamentele de resurse umane. 

Progresele tehnologice și digitalizarea au venit pe acest fond și au transformat complet modul în care este abordată recrutarea în domeniul sanitar. Dacă avem în vedere și cererea tot mai mare de candidați calificați, organizațiile din domeniul sănătății ar trebui să fie pregătite să utilizeze o platformă de recrutare dedicată, cuprinzătoare și eficientă pentru a atrage candidații potriviți.

De asemenea, și profesioniștii din domeniul medical au de câștigat utilizând o platformă dedicată. Procesul este mai rapid și primești doar oferte personalizate, bazate pe experiența ta de muncă.

MEDIjobs, cea mai mare platformă de recrutare medicală din România

Dacă ești un medic sau asistent medical la început de drum (sau ești hotărât să faci o schimbare în carieră) și cauți un loc de muncă în domeniu, este important să știi cum poți ajunge acolo unde îți dorești, în cel mai simplu mod. Piața muncii, așa cum spuneam, este una dinamică iar procesul de angajare poate fi unul anevoios. Căutarea unui loc de muncă poate arăta diferit de la clinică la clinică și indiferent dacă optezi pentru un loc de muncă într-un spital sau într-o unitate sanitară de stat sau îți dorești un job în sistemul privat de sănătate, te vei confrunta cu interviuri sau concursuri de angajare și alte cerințe diverse.

Folosind MEDIjobs, platforma noastră specializată în recrutare medicală, angajarea devine mult mai ușoară și rapidă.

MEDIjobs este prima și cea mai mare platformă de recrutare medicală din România, ce te ajută să-ți construiești cariera la care ai visat. 

Cum funcționează platforma și care sunt avantajele:

  • Înscrierea este gratuită și rapidă. În două minute poți completa datele și crea contul fără niciun cost.
  • Companiile aplică pentru tine. Nu mai este nevoie să urmărești mai multe platforme și să trimiți numeroase e-mailuri de angajare. Cu MEDIjobs, primești oferte de muncă personalizate în funcție de experiența ta, de salariul dorit și de locația de interes. Până acum, peste 2000 de companii au apelat la MEDIjobs și au angajat cu succes specialiști medicali.
  • Tu alegi oferta care ți se potrivește și programezi interviurile.
  • Te bucuri de noul loc de muncă și primești un bonus dacă recomanzi platforma altor colegi. 

Fă-ți un cont gratuit pe platforma noastră și vei primi oferte de muncă din partea companiilor, dar și sfaturi personalizate în orice punct al carierei și acces la o comunitate de specialiști medicali. 

Citește și: Clinică sau spital? Află ce tip de unitate sanitară ți se potrivește mai bine

Companiile reușesc să ocupe posturile vacante de cinci ori mai rapid decât dacă ar utiliza alte platforme de recrutare

Recrutarea și menținerea personalului din domeniul sănătății reprezintă un proces ce ridică numeroase dificultăți pentru sistemele de sănătate din mai multe țări. În România, situația este și mai dificilă din cauză că ne confruntăm cu un deficit major de medici specialişti, deficit care se va adânci în următorii ani.

MEDIjobs vine în întâmpinarea companiilor care vor să recruteze cei mai buni specialiști medicali, într-o piață tot mai concurențială.

Utilizând platforma MEDIjobs, rata de succes a proceselor de recrutare este de 44.5%, ceea ce face munca departamentelor de HR mult mai ușoară, având în vedere că 1 din 2 candidați propuși de MEDIjobs este angajat. 

În total, companiile medicale înscrise până acum în platforma noastră au înregistrat peste 108.000 de oferte de angajare trimise potențialilor candidați.

De ce să alegi MEDIjobs?

  • Vei angaja de 5 ori mai rapid. Folosind platforma noastră, nu mai parcurgi mii de CV-uri și reduci considerabil timpul de angajare. 
  • Economisești timp și ești productiv. Cu cât găsești candidatul potrivit mai rapid, cu atât echipa ta va funcționa la capacitate maximă și vei avea pacienți mulțumiți de îngrijirea acordată.
  • Crești rata de retenție a angajaților. Lipsa aplicanților pentru anumite poziții cheie și aplicațiile care nu corespund profilului postului reprezintă unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă angajatorii. La MEDIjobs, am creat un algoritm de profilare a specialiștilor medicali. Astfel, vei găsi candidatul potrivit, competent și care va fi parte din echipă pe termen lung.
  • Reduci costurile. Folosind platforma noastră, nu ai nevoie de o echipă de recrutare, deoarece am automatizat preselecția și validarea candidaților. De asemenea, reduci costurile și pe termen lung, prin retenția angajaților.

Cum funcționează platforma:

  • Creezi rapid un cont. Durează mai puțin de 2 minute să îți creezi un cont și să fii la curent cu cei mai relevanți candidați pentru nevoile tale.
  • Activezi o campanie de recrutare. Ne spui ce cauți și inițiezi un proces de recrutare medicală, iar noi te conectăm cu candidați calificați.
  • Primești candidați relevanți care se potrivesc ofertei de job.
  • Angajezi! 

MEDIJobs este mai mult decât un centralizator de joburi medicale. Suntem o echipă ce îți va fi alături, în orice punct al carierei te afli. Avem sfaturi și articole utile, pentru a te ajuta să te dezvolți profesional și să ai alături alți specialiști din domeniul tău de activitate. Cu MEDIjobs, angajatorii au toate instrumentele necesare pentru o recrutare de până la cinci ori mai rapidă decât dacă ar utiliza alte platforme de recrutare. 

Datorită celor mai noi tehnologii, MEDIjobs reușește să răspundă cu succes atât nevoilor candidaților, cât și ale companiilor ce furnizează servicii medicale.

Te așteptăm în comunitatea noastră!

Despre Autor

Alexandra Ariton

Fire curioasă și creativă, privesc cu entuziasm comunicarea online. Cred în storytelling și puterea textelor care informează, captează și inspiră publicul.

Facebook Comment