Întrebări frecvente

Dacă ești nou în platforma MediJobs sau cauți mai multe răspunsuri, acest ghid te va ajuta să afli mai multe despre platformă și funcțiile sale. Nu ți-am răspuns la întrebări?

Scrie-ne direct pe adresa [email protected]

VEZI TOATE RĂSPUNSURILE

General(15).

Recrutați și pentru străinătate?

Nu recrutam specialiști medicali din România pentru clinici sau spitale din străinătate, însă ajutăm cadrele medicale să își găsească un loc de muncă în țară prin programul MEDIrecruit.

Câte orașe acoperiți în România?

Recrutăm personal medical în toate orașele din România.

Ce fel de poziții pot recruta?

Cele mai populare posturi pentru care poți face angajări prin platforma MEDIjobs: Medici, Farmaciști, Asistenți Medicali Generaliști, Asistenți de Farmacie, Asistenți dentari, Infirmieri, Reprezentanți Medicali, Coordonatori Medicali, dar și alte titulaturi.

Ce înseamnă recrutare digitală și cum identificați candidați?

Platforma MEDIjobs beneficiază de un algoritm inteligent care conectează specialiștii medicali cu pozițiile pentru care ei sunt relevanți în funcție de titulatură, experiență și alte criterii. Odată cu implementarea acestui nou sistem de matching, veți primi cele mai relevante profile, fără să mai verificați sute de CV-uri incompatibile.

Dacă îmi fac un cont pot să văd candidați?

După ce ați creat un cont, următorul pas este inițierea unui proces de recrutare conform criteriilor căutate. Puteți avea acces la o listă de candidați doar după ce aceștia sunt validați de către AI (algoritm inteligent). Vezi aici cum activezi un proces de recrutare în platforma MEDIjobs.

Cum inițiez un proces de recrutare?

După ce ați creat contul în platformă, nevoile dumneavoastră de recrutare urmează să fie analizate. În 24 de ore de la inițierea procesului veți fi înștiințați dacă în baza noastră de date există candidați relevanți pentru nevoile dumneavoastră. Vezi aici cum activezi un proces de recrutare în platforma MEDIjobs.

Pot să postez un anunț de job?

MEDIjobs nu este o platformă ce funcționează pe bază de anunțuri; în schimb puteți iniția un proces de recrutare imediat ce vă creați un cont gratuit în platformă. 

Datele mele personale sunt protejate?

Informațiile dvs. sunt confidențiale. Datele sunt folosite pentru a îmbunătăți algoritmul nostru. Pentru mai multe detalii, vă invităm să citiți termenii și condițiile noastre. 

Lucrez în străinătate și mi-ar plăcea să mă întorc în România, ce ar trebui să fac?

Ajutăm specialiștii medicali să se întoarcă în România și să lucreze aici prin intermediul programului MEDIreturn. 

Aveți locuri de muncă și în străinătate?

Nu, MEDIjobs prezintă oferte de muncă disponibile numai în România. 

Pentru ce posturi trimiteți oferte?

Trimitem oferte de muncă pentru specialități medicale diferite, precum asistenți medicali, medici, farmaciști, dentiști etc. Vă sfătuim să vă completați profilul cu titulatura dvs. pentru a primi oferte relevante. 

Poate angajatorul meu curent să vadă că sunt în căutarea unui nou loc de muncă?

Nu, putem ascunde profilul dvs. de angajatorul actual. Ne puteți menționa acest lucru în momentul în care vă creați un cont sau puteți seta ulterior din profilul personal. 

Mi-am făcut recent un cont, de ce nu primesc oferte?

Există mai mulți factori pentru care un candidat nu primește oferte:
  • Are un profil incomplet
  • Nu există oferte de muncă pentru specializarea sau orașul în care se află candidatul
Vezi aici cum verifici în platforma MEDIjobs dacă ai primit oferte de muncă.

Pot să aplic direct la joburi?

Nu, platforma noastră nu funcționează pe bază de anunțuri. Candidații nu aplică la joburi, ci companiile aplică pentru a găsi candidați. Algoritmul nostru potrivește profilul dvs. cu cele mai relevante oferte de muncă, așadar fiecare ofertă este unică.

Trebuie să plătesc pentru a avea acces la serviciile MEDIjobs?

Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidații care își caută un loc de muncă.