Tutoriale platforma MEDIjobs

Odată ce ți-ai creat un profil pe MEDIjobs vei avea acces la platforma dedicată exclusiv specialiștilor medicali și companiilor medicale. Dacă încă nu te-ai obișnuit cu platforma MEDIjobs, noi am pregătit o serie de tutoriale pas cu pas care te vor ajuta să parcurgi funcțiile din platformă.

Tutorialele sunt dedicate atât candidaților, cât și companiilor.

Vezi tutorialele despre platforma MEDIjobs

Tutorial(24).

Cum programez un interviu virtual cu candidatul prin intermediul MEDIjobs?

Această opțiune va fi discutată împreună cu specialistul MEDIjobs înainte ca oferta să fie trimisă candidaților din platformă. Urmărește acești pași pentru a programa un interviu virtual:
 1. Deschide mailul MEDIjobs și apasă click pe 'Vezi profil candidat'
 2. Selectează ‘Interviu virtual’ și apoi ‘Acceptă’ (derulează pagina până în partea dreaptă sus)
 3. Apasă click pe ‘Deschide conferința’, la data și ora prestabilite de ambele părți. (drepta sus)

Cum refuz un candidat prin platformă?

Pentru a refuza un candidat mergi la "Panoul de control", selectează din secțiunea "Procese" procesul pentru care vrei să refuzi un candidat pentru programarea interviului. Alege candidatul și selectează "Refuză candidat". Feedback-ul este important pentru noi așa că te rugăm să selectezi și motivul pentru care ai ales să refuzi candidatul.

Cum ofer feedback după interviu prin platformă?

Pentru a oferi feedback în urma interviului susținut mergi la "Panoul de control" și selectează din secțiunea "Tasks" candidatul pentru care vrei să oferi feedback. În partea dreaptă a ecranului va apărea următorul mesaj "Te invităm să ne dai feedback-ul tău în urma interviului. Dorești să îi faci o ofertă finală candidatului?" cu 3 variante de răspuns: "Da", "Nu" și "Neprezentat la interviu". Dacă feedback-ul tău este unul pozitiv selectezi varianta "da", iar acest lucru înseamnă că ești pregătit să-i faci o ofertă finală candidatului. Dacă feedback-ul tău este negativ și alegi varianta "nu", te rugăm să selectezi și motivul pentru care ai ales acest răspuns.

Cum trimit oferta finala prin platforma?

Pentru a trimite o oferă finală unui candidat, intră în "Procese", selectează procesul pentru care angajezi, alege candidatul căruia vrei să îi trimiți oferta și completează rubrica de la "Oferta finală". După ce ai completat detaliile cu privire la ofertă, apasă butonul "Trimitere ofertă finală".

Cum accept un candidat prin platforma?

Pentru a accepta un candidat mergi la "Panoul de control", selectează din secțiunea "Procese", procesul pentru care dorești să accepți un candidat pentru programarea interviului. Alege candidatul și selectează "Acceptă candidat". Odată acceptat, candidatul va primi o invitație la un interviu și va alege o dată și o oră din intervalul prestabilit de către tine.

Unde pot vizualiza în platformă interviurile programate?

Interviurile programate pot fi vizualizate selectând secțiunea "Interviuri".

Unde pot vizualiza profilurile candidaților in platforma?

Profilurile candidaților pot fi vizualizate selectând secțiunea "Candidați". Alege din listă candidatul căruia dorești să îi vizualizezi profilul și selectează "Vezi profil".

Cum activez un proces de recrutare in platformă?

Pentru a activa un proces de recrutare în contul tău mergi în "Panoul de control" și alege din secțiunea "Tasks" ce proces îți dorești să activezi. Pentru activarea procesului de recrutare, apasă butonul "Activează". Important: Odată activată nevoia de recrutare, aceasta nu mai poate fi modificată.

Cum modific un proces în platformă?

Pentru a modifica un proces din contul tău de companie, mergi în "Panoul de control" și alege din secțiunea "Tasks" ce proces îți dorești să modifici. După ce ai selectat procesul, mergi în partea de jos a paginii și selectează butonul "Modifică". În continuare vei putea să editezi datele din proces.

Cum adaug linkuri utile în platformă?

Pentru a adăuga linkuri către rețelele sociale ale companiei mergi la "Profil", selectează creionul de editare din partea dreaptă și completează rubrica cu linkuri către pagina de Facebook a companiei, site-ul sau profilul de LinkedIn.

Cum modific descrierea?

Pentru a modifica descrierea companiei, mergi la "Profil" și selectează creionul de editare din dreptul categoriei "Despre". În continuare poți insera o scurtă descriere despre compania ta.

Cum îmi editez profilul?

Pentru a-ți edita profilul, mergi la "Profil" și apasă pe creionul de editare situat în partea dreaptă-sus. În continuare se va deschide o rubrică unde poți completa/modifica datele companiei.

Cum programez un interviu virtual cu compania prin intermediul MEDIjobs?

Această opțiune va fi stabilită de către angajator împreuna cu specialistul MEDIjobs înainte ca oferta de muncă să ajungă la tine. Urmărește acești pași pentru a programa un interviu virtual:
 1. Deschide e-mail-ul MEDIjobs și apasă click pe 'Acceptă oferta'
 2. Alege data și ora (din cele prestabilite de angajator)
 3. Răspunde la întrebarea: 'Doriți să finalizați programarea?' cu 'Da'.
 4. Apasă click pe ‘Deschide conferința’, la data și ora prestabilite de ambele părți.
 5. Modifică programarea prin click pe ‘Alege alt moment’ la întrebarea 'Doriți să finalizați programarea?'
 

Cum resping o ofertă prin platforma MEDIjobs?

Pentru a respinge o ofertă primită, mergi la "Panoul de control" avansează până la "Oferte" și selectează oferta care te interesează. După ce ai deschis oferta, în partea dreaptă va apărea întrebarea "Te interesează legătura cu compania X?". Dacă nu te interesează oferta apasă butonul "Nu mă interesează" și alege motivul pentru care ai ales să respingi oferta.

Cum accept o oferta prin platformă și cum programez un interviu telefonic cu recrutorul MEDIjobs?

Pentru a accepta oferta primită, mergi la "Panoul de control" avansează până la "Oferte" și selectează oferta care te interesează. După ce ai deschis oferta, în partea dreaptă va apărea întrebarea "Te interesează legătura cu compania X?" Dacă te interesează oferta și îți dorești să afli mai multe detalii, apasă butonul "Mă interesează". În continuare ai opțiunea de a programa un interviu telefonic cu unul dintre recrutorii MEDIjobs. Completează data și intervalul orar la care îți dorești să fii contactat de recrutorul MEDIjobs pentru mai multe detalii legate de ofertă.

Unde pot vizualiza ofertele primite?

Pentru a vizualiza ofertele primite de la angajatori mergi la "Panoul de control", avansează până la "Oferte" și vezi ofertele personalizate.

Cum modific/adaug în platformă experiența profesională?

Pentru a modifica "Experiența profesională" în platformă, intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Experiența profesională". Selectează creionul de editare din partea dreaptă și modifică-ți datele în rubrica care va apărea. De asemenea, poți menționa experiența profesională pe care ai avut-o în trecut selectând butonul "+" din partea dreaptă, urmărind aceeași pași descriși anterior.

Cum modific/adaug în platformă specialitatea și competențele medicale?

Pentru a modifica "Specialitatea și Competențele Medicale" în platformă, intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Specialitate și Competențe Medicale". Selectează creionul de editare și modifică-ți "Titulatura" sau "Anii de exeperiență". Dacă vrei să adaugi mai multe titulaturi apasă butonul "+" și completează cu o nouă "Titulatură" și "Anii de experiență".

Cum modific în platformă programul pe care îl prefer?

Pentru a modifica tipul de program pentru care îți dorești să primești oferte, intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Despre mine". Odată ce ai ajuns aici selectează creionul de editare din partea dreaptă. În continuare se va deschide o rubrică unde poți modifica diferite date. Mergi la "Program" și alege oricare din următoarele variante:
 1. Part-Time
 2. Full-Time
 3. Gărzi
 4. Temporar
 5. Voluntariat
 6. Internship
 7. Remote (Telemedicină)
Sfat: poți alege mai multe variante!

Cum modific descrierea din platformă?

Intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Despre mine". Odată ce ai ajuns aici selectează creionul de editare din partea dreaptă. Se va deschide o rubrică unde poți modifica diferite date. Mergi la "Despre" și completează căsuța cu o scurtă descriere despre tine. Sfat: "Despre mine" este printre cele mai importante categorii. Această secțiune reprezintă paragraful în care îți descrii aspectele profesionale la care excelezi sau planurile tale în carieră.

Cum modific orașul în care doresc să lucrez ?

Pentru a modifica orașul în care dorești să lucrezi, intră în "Profilul de baza" și avansează către secțiunea "Despre mine". Odată ce ai ajuns aici selectează creionul de editare din partea dreaptă. Se va deschide o nouă rubrică unde poți modifica diferite date. Mergi la "Alege oraș" și completează orașele pentru care dorești să primești oferte.

Cum îmi încarc încarc o poză de profil?

Odată ajuns în „Profilul de bază”, apasă pe pictograma „Încarcă poza” din partea stângă și alege o fotografie cu tine din fișerele tale. A fost simplu, nu? Sfat: pentru a fi sigur că fotografia ta este încărcată în platformă, îți recomandăm să utilizezi fotografii de tipul PNG. sau JPG. De asemenea, îți recomandăm să alegi o poză cu tine de la bust în sus.

Cum modific așteptările salariale?

Pentru a-ți modifica "Așteptările salariale", intră în "Profilul de bază" și selectează creionul de editare. Se va deschide o rubrică unde poți modifica diferite date. Alege "salariu full-time" sau "salariu part-time" (sau ambele, în funcție de preferințele tale) și completează rubrica cu așteptările tale salariale. La final, apasă butonul "Salvează".

Cum îmi editez profilul?

Pentru a-ți edita profilul, intră în "Profilul de bază" și selectează creionul de editare. În continuare se va deschide o rubrică unde poți completa/modifica datele tale personale. După ce ai terminat de completat, apasă butonul "Salvează".