Termeni şi condiţii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul MEDIjobs.ro! Va multumim pentru accesarea site-ului si utilizarea platformei si serviciilor noastre!

Prezentul document denumit Termeni si conditii de utilizare a site-ului si platformei MEDIjobs (in continuare denumite si “Conditii generale”, “Termenii”, “Conditiile”, “Regulamentul”, “Acordul”, “Intelegerea”) constituie contractul dintre dumneavoastra, Utilizatorul (Vizitator, Candidat, Angajator) site-ului, platformei si serviciilor MEDIjobs si societatea MEDIJOBS PLATFORM SRL (in continuare “MEDIjobs”, “Compania”, “Societatea”, “Operatorul”), cu sediul social în Bucuresti, Sectorul 1, Strada Barajul Arges, Nr 41E, Camera 1, Cladirea Signature Residence, Etaj 2, Ap 15, CUI: 34478590, numar de ordine in registrul comertului: J40/5560/08.05.2015, cont bancar IBAN: RO13UGBI0000732006777RON deschis la Garanti Bank, e-mail de contact: [email protected].

MEDIJOBS PLATFORM SRL este o companie care ofera servicii si se remarca in domeniul activitatilor de plasare a fortei de munca (CAEN 7810), creand si administrand site-ul si platform MEDIjobs.ro.

Utilizatorul este orice persoana fizica sau juridica, de drept public sau privat, care viziteaza site-ul MEDIjobs.ro si/sau apeleaza la serviciile noastre prin crearea unui cont pe site-ul MEDIjobs.

Vizitatorul este utilizatorul persoana fizica sau juridica romana sau straina care acceseaza site-ul MEDIjobs.ro fara a se inregistra printr-n cont de utlizator.

Candidatul este utilizatorul persoana fizica romana sau straina care, dorind sa foloseasca serviciile platformei MEDIjobs de pe site-ul MEDIjobs.ro, se inregistreaza cu un cont de utilizator cu adresa de e-mail si parola, isi completeaza profilul partial sau integral si foloseste aplicatiile contului pentru identificare si/sau gasirea unui loc de munca in domeniile medicale puse la dispozitie de platform MEDIjobs.

Angajatorul este persoana fizica sau juridica, romana sau straina care dorind sa foloseasca serviciile platformei MEDIjobs de pe site-ul MEDIjobs.ro, se inregistreaza cu un cont de utilizator cu adresa de e-mail si parola, isi completeaza profilul partial sau integral si foloseste aplicatiile contului pentru identificare si/sau gasirea personalului necesar activitatii proprii sau a unui tert.

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Va rugam sa lecturati prezentele conditii, impreuna cu toate documentele si/sau link-urile la care se face trimitere in cadrul acestora, cu atentie si inainte de a incepe sa folositi serviciile noastre!

Serviciile MEDIJobs va sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră fără rezerve a condiţiilor din prezentul accord si prin accesarea si utilizarea Serviciilor, dumneavoastra garantati ca ati citit, ati inteles si ati acceptat pe deplin respectarea Termenilor si conditiilor. De asemenea, declarati ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în domeniul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare, Ordinului nr. 52/2002 si Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile statuate în acest document, nu (veti putea sa) folosiţi site-ul MEDIJobs, platforma, paginile site-ului şi orice servicii oferite prin intermediul lui.

Serviiciile se pun la dispozitia utilizatorului prin inregistrarea acestuia pe site-ul MEDIJobs prin crearea unui cont de utilizator, conform optiunilor bifate, cand sistemul va genera un profil de utilizator. Contul de utilizator poate fi dezactivat oricand prin folosirea opţiunilor corespunzătoare din platforma site-ului sau printr-o cerere motivate, formulata la adresa de e-mail [email protected], catre MEDIjobs care, in termen de 30 (treizeci) zile lucratoare va inchide si sterge contul de utilizator, cat si datele cu caracter personal inserate in contul de utilizator.

MEDIJobs isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului site-ului, platformei si serviciilor sale, a prezentelor conditii de utilizare.

Compania poate revizui Termenii si conditiile oricand si sub orice aspect, actualizand aceasta pagina si va recomandă să o vizitaţi periodic pentru a o reciti, iar dumneavoastra garantati ca, prin folosirea în continuare a serviciilor site-ului MEDIJobs, acceptati pe deplin orice modificări aduse prezentului accord si faptul ca acesta va obliga din punct de vedere moral si juridic.

PROPRIETATEA CONŢINUTULUI MEDIJobs

Continutul MEDIjobs este proprietatea intelectuala exclusiva a MEDIjobs!

De asemenea, Compania a creat si administreaza site-ul MEDIjobs.ro, fiind autorul si proprietarul exclusiv al site-ului, design-ului si a continutului acestuia, a platformei de utilizare. Compania este, de asemenea, titularul tuturor drepturilor de autor si de proprietate intelectuala prevazute de legislatia in vigoare, anume Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice cu modificările și completările ulterioare, Legea nr. 64/1991 privind brevetele de invenție cu modificările și completările ulterioare, Legii nr. 129/1992 privind protecția desenelor și modelelor industriale, cu modificările și completările ulterioare, Noul Cod Civil al României.

Va rugam sa nu copiati şi sa nu printati conţinutul site-ului MEDIJobs decat pentru folosinţa dumneavoastră şi a companiei dumneavoastră si doar in scopul pentru care v-aţi inregistrat pe MEDIJobs. Cu excepţia celor indicate mai sus, conţinutul MEDIJobs nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acţiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea MEDIJobs:

– reproducerea sau stocarea Conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.

– modificarea, publicarea, transmiterea, in orice modalitate, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

– îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al MEDIJobs asupra Conţinutului.

Orice utilizare a conţinutului MEDIJobs în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă si va antameaza raspunderea legala pentru orice prejudicii directe si indirecte generate de fapte neautorizate de MEDIjobs, Compania putand folosi datele din contul dumneavoastra pentru a va antama raspunderea pentru aceste prejudicii.

Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected], care va analiza si raspunde in termen de maxim 30 (treizeci) de zile lucratoare.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin inregistrarea pe site-ul MEDIJobs, Compania ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care include, dar nu se limiteaza la: blog, servicii de plasare a fortei de munca gratuite si/sau conţinut si servicii personalizate contra cost.

Accesul la unele dintre serviciile MEDIJobs poate sa fie permis doar dupa plata unei sume de bani ca tarif al unor servicii personalizate, specificata in urma solicitarii unei oferte. Plata se va realiza fie prin transfer bancar, fie online prin procesator de plati securizat, in contul bancar mentionat in preambul, pe baza de factura proforma/factura fiscala, in lei, conversiunea tarifului in valuta in moneda romaneasca realizandu-se la data emiterii facturii. Accesul la unele dintre servicii este conditionat si nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul MEDIJobs. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul si platforma MEDIJobs, va obligati sa:

– furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este indicat in formularul de inregistrare al site-ului;

– sa mentineti si sa actualizati, daca e cazul sau vi se va solicita de catre o persoana interesata, toate datele furnizate la inregistrare, pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta modificare in cel mult 30 (treizeci) de zile de la data la care s-au produs schimbarile. MEDIJobs isi rezerva dreptul de a face verificari privind datele Dvs. publice (e.g. corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, mfinante.ro) prin intermediul bazelor de date publice.

Persoanele juridice care doresc inregistrarea pe site-ul MEDIjobs au obligatia de a transmite informatii reale si sa furnizeze toate datele de identificare precum: denumire, sediu social, adresa de corespondenta, cod fiscal, e-mail general societate, telefon societate, numele si prenumele reprezentantului legal/al persoanei de contact. Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, MEDIJobs are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Daca un utilizator semnaleaza anumite date necoforme realitatii, MEDIjobs poate hotari unilateral si fara motivare indepartarea respectivelor informatii.

In nicio situatie MEDIJobs nu are obligatia de a verifica in avans informatiile, datele si materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, MEDIJobs nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile, materialele si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatori si de consecintele folosirii acestora de catre utilizatori.

Utilizatorii persoane juridice care recruteaza personal pentru strainatate au obligatia sa trimita si o copie a Certificatului de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului de unde sa reiasa ca acestia au ca obiect de activitate “plasarea si recrutarea de personal” (CAEN 7810), o copie a inregistrarii de la Inspectoratul Teritorial de Munca si sa indice tara de plasare a personalului, precum si sa furnizeze date si informatii adevarate, corecte, complete despre identitatea angajatorului.

Serviciile MEDIjobs vizeaza in principal plasarea de personal medical pe teritoriul Romaniei. In consecinta, MEDIjobs sprijina utilizatorii care vizeaza cerere si oferta de locuri de munca pe teritoriul Romaniei, nefiind responsabila sub nicio forma si dupa nicio interpretare pentru optiunile utilizatorilor si pentru urmarile activitatii lor in tara sau in strainate.

RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI

In calitate de utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati si le puneti la dispozitie in mod public pe contul de utilizator MEDIjobs.

Prin accesarea site-ului si/sau inregistrarea cu cont de utilizator, va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

– sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare, discriminatorii sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert;

– sa postati, difuzati sau transmiteti material (imagine, text, audio etc):

– pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel si in orice forma;

– care promoveaza actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate;

– care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala.

– sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe informatice cu intentia de a distruge orice sistem electronic sau informatie;

– incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

– sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop. Este interzisa crearea de profile personale referitoare la: videochat, servicii de escorta, masaj erotic, sau altele de acest gen.

– sa aveti conturi multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema;

– sa promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, care promoveaza violenta fizica sau verbala sau psihologica impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme (letale sau neletale) si munitii si crearea de site-uri “crush”;

– posta, difuza sau transmite in alt mod date cu caracter personal (nume, adresa, numere de telefon, e-mail) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);

– posta, difuza sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

MEDIJobs nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si/sau nu sustine vreo parere exprimata de catre utilizatori.

INFORMATII PENTRU UTILIZATORI

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere informatii incluzand: nume, prenume/denumire, o adresa de e-mail valida, parola, domeniu de activitate si aria teritoriala de interes, persoana de contact.

De asemenea, platforma MEDIjobs va pune la dispozitie:

– posibilitatea, fara a fi o obligatie, de a incarcarca pe site-ul si platforma MEDIJobs a unor documente relevante, precum curriculum vitae (CV), acte de atestare a experientei profesionale si educationale,

– posibilitatea, fara a fi o obligatie, de a va crea gratuit un curriculum vitae (CV) cu informatii relevante serviciilor furnizate de MEDIjobs in legatura cu experienta profesionala, educatie, cursuri si certificate, fiind la alegerea dumneavoastra exclusiva de a le furniza, MEDIjobs neavand nicio responsabilitate pentru realitatea si/sau securitatea informatiilor furnizate.

In cazul in care nu veti folosi aplicatiile de mai sus, puse la dispozitia dumneavoastra, va exista un impact negativ asupra eficientei folosirii serviciilor de pe site-ul nostru.

Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca MEDIJobs poate divulga unei terte personae interesate, conform specificului platformei, informatiile continute in cererea dumneavoastra de inregistrare si pe profilul contului de utilizator, situatie pentru care va exprimati in mod expres consimtamantul.

MEDIJobs nu va divulga unei terte persoane datele furnizate la inregistrare fara consimtamantul dumneavoastra expres decat in cazul mentionat in paragraful anterior si in cazurile prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in conformitate cu politica de confidentialitate.

MEDIJobs isi rezerva dreptul de a va putea oferi prin intermediul mijloacelor de comunicatii specifice platformei MEDIjobs serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra, in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre MEDIJobs sau de catre un parteneri contractuali ai MEDIjobs.

PROTECTIA INFORMATIILOR UTILIZATORULUI

CONTUL DE UTILIZATOR

Accesul dumneavoastra in calitate de utilizator la anumite servicii, informatii si aplicatii din cadrul site-ului MEDIJobs este protejat prin crearea unui cont de utilizator, accesul fiind securizat de furnizarea unei parole.

Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. MEDIJobs nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate.

Mai mult, daca este posibil, pentru protectia datelor dumneavoastra, trebuie sa va amintiti sa delogati/ sa iesiti (log off /sign out) din contul dvs. de utilizator al MEDIJobs, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in MEDIJobs.

Aceste sfaturi sunt destinate sa impiedice accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public sau in preajma unor terti.

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor contului dumneavoastra, a informatiilor si/sau a datelor cu caracter personal furnizate si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati MEDIJobs in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra, insa Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala, directa sau indirecta, provocata prin nerespectarea acestor prevederi de catre dumneavoastra. Orice prejudiciu trebuie dovedit.

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda implementarii acestor masuri de protectie a informatiilor furnizate de dumneavoastra, MEDIjobs nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau prin intermediul produselor si aplicatiilor noastre.

Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc, dumneavoastra avand optiunea de a accesa sau nu site-ul, platforma si serviciile noastre in conditiile astfel prezentate.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzis sa aveti conturi multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema, MEDIjobs putand suspenda sau bloca oricare dintre acestea pentru a asigura servicii corecte, complete si eficiente.

COMUNICAREA CU ALTI UTILIZATORI

MEDIjobs va pune la dispozitie o platforma de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (pentru comunicarea de CV-uri, Anunturi recrutare, etc), denumita in continuare “Mesaje”.

Intrucat MEDIjobs nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor, a CV-urilor ori anunturilor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicare, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor postate sau transmise. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de MEDIjobs este supusa urmatoarelor limitari:

– Anunturile publicate trebuie sa fie complete, continand toate informatiile sau conditiile aflate in legatura cu anuntul;

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii;

– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor  MEDIjobs nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de MEDIjobs sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie;

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care incalca in orice fel drepturi ale tertilor sau prevederi legale;

– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri MEDIjobs, decat cu scopul unic si direct de a recruta personal pentru compania dumneavoastra;

– Nu puteti publica materiale pe care MEDIjobs, la simpla sa discretie, il considera ca fiind neadecvat, data fiind nerespectarea de catre acesta a termenilor prezentului acord. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi MEDIjobs pentru orice paguba directa sau indirecta, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre anumite categorii sociale.

Va asumati astfel ca veti selecta, discerne si aprecia in consecinta, inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje, pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti.

De asemenea, imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate, insa MEDIjobs nu poate fi tinuta responsabila pentru aceste situatii.

TEHNOLOGII COOKIES SI ADVERTISING

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul si platforma MEDIjobs, atunci cand folositi site-ul, platforma si/sau serviciile noastre, Compania si partenerii acesteia pot folosi tehnologii ale browser-ului de Internet denumite “cookie”, “ad identifiers” sau alte tehnologii similare:

*** Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui tabel. Va rugam sa consultati aceasta pagina din cand in cand pentru a reciti aceste informatii.

Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse, format din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Aceste tehnologii sunt folosite fie pentru functionarea corecta a site-ului , fie pentru a ajuta browserul sa memoreze datele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator, fara a stoca informatii cu caracter personal sau a da acces la dispozitivul dumneavoastra.

Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga aceste tehnologii. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Cookies esentiale:

Cateva din aceste cookies pe care le folosim au o importanta marita pentru buna functionare a site-ului. Acestea sunt folosite pentru a tine utilizatorul logat pe site si pentru a retine informatii relevante despre navigarea acestuia atunci cand se intoarce pe site si cand foloseste serviciile noastre.

Cookies functionale:

Folosim de asemenea un anumit tip de cookies pentru a urmari activitatea userilor pe site, pentru a le intelege preferintele navigationale, avand ca scop imbunatatirea experientei acestora pe site.

Cookies de marketing:

Acest al treilea tip de cookies este furnizat de terte parti si ne permite sa oferim informatii customizate de marketing pentru clientii nostri, bazate pe profiluri de folosire al site-ului (modul cookie de utilizator sau liste de remarketing).

In consecinta, când folosiţi site-ul, serverele înregistrează şi colecteză anumite informaţii trimise de browserul dumneavoastră. Aceste înregistrări pot include informaţii cum ar fi adresa web solicitată, adresa IP (Internet Protocol), tipul browserului, limba browserului, ultima pagină şi URL-uri, tipul de platformă, numărul click-urilor, nume de domenii, pagini vizualizate şi ordinea acestora, intervalul de timp petrecut pe o anumită pagină, data şi ora vizualizării, conturi si parole etc.

NEANGAJAREA RASPUNDERII MEDIjobs

MEDIJobs nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate pe site,  incluse si rulate pe platforma MEDIjobs.

MEDIJobs nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse pe siteul MEDIjobs. MEDIJobs nu garanteaza rezultatele care s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

MEDIJobs nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (inclusive contracte) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile ca model, fara a avea pretentia ca se aplica in situatiile concrete ale utilizatorului.

MEDIJobs nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

MEDIjobs Platform SRL isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand blog, forumuri, concursuri ii garantati Companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

MEDIjobs nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti pe site. Totusi, transmitand aceste materiale, dumneavoastra sunteti de acord sa acordati Medijobs Platform SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener MEDIjobs.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dumneavoastra; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres, insa apreciem interesul acordat semnalarii oricaror situatii deosebite intampinate.

SUSPENDAREA ACCESULUI UTILIZATORULUI

MEDIJobs poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul MEDIJobs sau la o parte a acestui continut.

In acest sens, MEDIJobs poate oricand, in mod unilateral, fara a oferi justificare prealabila sau ulterioara si fara a se putea antama raspunderea legala pentru aceste masuri, sa:

– blocheze parola, utilizarea contului sau folosirea oricaror altor servicii ale sale;

– sa scoata si/sau sa stearga orice material din cadrul contului si/sau al serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv;

– sa restrictioneze accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al site-ului si serviciilor sale;

– sa intrerupa furnizarea partiala sau integrala a serviciilor si/sau a site-ului, cu sau fara o notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru aceasta si/sau consecintele directe sau indirecte ale masurii luate.

DECLARATII UTILIZATOR. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Prin continuarea utilizarii serviciilor, site-ului si platformei MEDIjobs, dumneavoastra, pe proprie raspundere, afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca MEDIJobs nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire si orice alte pagube, rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului MEDIJobs;

– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

– declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor MEDIJobs;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

De asemenea, dumneavoastra declarati in mod expres ca intelegeti, sunteti de acord si va asumati in mod direct urmatoarele afirmatii:

– Utilizarea serviciilor site-ului MEDIJobs se face pe propria mea raspundere.

– Optez sa folosesc serviciile asa cum sunt furnizate, anume pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”;

– Accept in mod expres ca MEDIJobs se preocupa de calitatea serviciilor oferite, dar nu ofera nicio garantie ca:

– serviciile vor implini toate cerintele si asteptarile mele;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului MEDIJobs si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau complete;

– orice eroare de program va fi corectata;

– Orice material descarcat sau obtinut prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de MEDIJobs se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul meu propriu si voi fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate dispozitivului de pe care accesez site-ul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

FORTA MAJORA

MEDIJobs si/sau partenerii contractuali nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere si/sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa MEDIJobs.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile si/sau intreruperi de orice natura de functionare al echipamentului tehnic al MEDIJobs, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon sau alte dispositive mobile, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele MEDIJobs, erorile de operare, greva, etc.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

MEDIJobs nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor judecatoresti romanesti competente de la sediul MEDIjobs Platform SRL din Bucuresti.

VALABILITATEA ACORDULULUI

MEDIJobs isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat la aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse, varianta publicata pe site la momentul invocarii oricaror prevederi fiind cea obligatorie pentru parti.

a) Acord de confidentialitate

b) Nota de informare MEDIJOBS PLATFORM S.R.L.

c) Operator de date cu caracter personal

Societatea MEDIJOBS PLATFORM S.R.L., denumita si “Medijobs”,“Compania”, “Operatorul” MEDIJOBS PLATFORM SRL este o companie care ofera servicii si se remarca in domeniul activitatilor de plasare a fortei de munca (CAEN 7810). Compania ofera serviciile de plasare a fortei de munca offline, direct la sediul societatii sau online, prin intermediul site-ul MEDIjobs.ro.

Conform cerintelor legii nr.677/2001, modificata si completata, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Compania prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor completate si/sau semnate de dumneavoastra, prin intermediul folosirii si/sau inregistrarii pe site-ul medijobs.ro, precum si pe baza documentelor depuse si/sau transmise online si offline societatii noastre, in scopul realizarii activitatii de selectie si plasare forta de munca si statistica.

Datele personale colectate sunt: numele si prenumele, cod numeric personal, sex, data si locul nasterii, cetatenia, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliui/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala – diplome – studii, situatie financiara si economica, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine (poze de prezentare). Aceste date sunt furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul comunicarii, transmiterii, inregistrarii si/sau incarcarii pe site-ul MEDIjobs de catre dumneavoastra a documentelor de identificare personala, de stare civila, de formare educationala si profesionala (CV, diplome, atestate etc). Prin inregistrarea cu cont de utilizator pe site-ul nostru si/sau transmiterea oricaror informatii si documente ce cuprind datele de mai sus, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul ca aceste date sa fie colectate si prelucrate de catre Operator conform prezentei note de informare si a Termenilor si conditiilor afisate pe siteul medijobs.ro.

Chiar daca nu sunteti obligat sa furnizati aceste informatii, acestea sunt necesare in procesul de evaluare, selectie si plasare a fortei de munca. Refuzul de a le furniza determina imposibilitatea partiala sau integrala a Companiei de a lua in considerare solicitarea dumneavoastra de luare in evidenta in vederea cautarii efeiciente a unui loc de munca.

Informatiile colectate sunt prelucrate cu scopul de selectie si plasare forta de munca, precum si in scopul de statistica, prin mijloace de evidenta manuale si automatizate.

Persoanele vizate de prelucrarea datelor sunt incluse in categoria clienti/potentiali clienti, consumatori/potentiali consumatori, cadre medico-sanitare, farmacisti, studenti, vizitatori, abonati.

Destinatarii datelor sunt persoana vizata, reprezentantii legali ai acesteia, Medijobs Platform SRL si reprezentantii legali si conventionali ai acesteia, partenerii contractuali ai MEDIjobs, agentii de selectie si plasare a fortei de munca, angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate, funizori de servicii si bunuri.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la societatea MEDIJOBS PLATFORM S.R.L, prin administrator Hagivreta Ana-Ecaterina, la adresa sediului social sau prin e-mail la adresa [email protected].

Informatiile funizate nu sunt transferate in strainatate.

POLITICA DE SECURITATE A INFORMATIILOR

In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 52/2002 privind aprobarea Cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal care stau la baza adoptarii si implementarii de catre MEDIjobs a masurilor tehnice si organizatorice necesare pentru pastrarea confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, se regasesc in politicile si procedurile proprii de securitate, care acopera urmatoarele aspecte:

Identificarea si autentificarea unui utilizatorului cu acces la bazele de date

Prin utilizator cu acces la bazele de date se intelege orice persoana care actioneaza sub autoritatea MEDIjobs (in principiu, administratorul Companiei), a persoanei imputernicite sau a reprezentantului, cu drept recunoscut de acces la bazele de date cu caracter personal. Utilizatorii, pentru a avea acces la o baza de date cu caracter personal, sunt desemnati prin decizie de serviciu. Fiecare operator care opereaza asupra bazei de date cu caracter personal, realizeaza aceste operatiuni in baza unei parole personale, fiind refuzat accesul daca se introduce dupa un numar fix de incercari eronate. Utilizatorii au obligatia de a pastra confidentialitatea datelor si de a raspunde in acest sens in fata operatorului. Operatorii autorizeaza anumiti utilizatori pentru a revoca sau a suspenda un cod de identificare si autentificare, daca utilizatorul acestora si-a dat demisia ori a fost concediat, si-a incheiat contractul, a fost transferat la alt serviciu si noile sarcini nu ii solicita accesul la date cu caracter personal, a abuzat de codurile primite sau daca va absenta o perioada indelungata stabilita de entitate. Accesul utilizatorilor la bazele de date cu caracter personal efectuate manual se va face pe baza unei liste aprobate de conducerea entitatii.

Tipul de acces

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal necesare numai pentru indeplinirea atributiilor lor de serviciu. Pentru aceasta accesul la datele cu caracter personal se face pentru: administrare, introducere, prelucrare, salvare etc. si pentru actiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal cum ar fi: scriere, citire, stergere, precum si procedurile privind aceste tipuri de acces. Partenerii operatorului care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri exceptionale. Pentru activitatea de pregatire a utilizatorilor sau pentru realizarea de prezentari se vor folosi date anonime. Operatorul va stabili modalitatile stricte prin care se vor distruge datele cu caracter personal.

Colectarea datelor

Operatorul desemneaza utilizatori autorizati pentru operatiile de colectare si introducere de date cu caracter personal in sistemul informatic. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatorii autorizati desemnati de operator. Pentru o mai buna administrare operatorul ia masurile necesare ca sistemul informational sa mentina datele sterse sau modificate.

Executia copiilor de siguranta

Operatorul va stabili intervalul de timp la care se vor executa copiile de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal, precum si ale programelor folosite pentru prelucrarile automatizate. Utilizatorii care executa aceste copii de siguranta sunt numiti de operator, intr-un numar restrâns. Copiile de siguranta se vor stoca in medii protejate cu mijlaoce antiefractie. Operatorul ia masurile necesare ca accesul la copiile de siguranta sa fie monitorizat.

Computerele si terminalele de acces

Computerele si alte terminale de acces sunt instalate in incaperi cu acces restrictionat, in incaperi care se pot incuia, iar accesul la computere se face cu ajutorul unor parole. Terminalele de acces folosite in relatia cu publicul, pe care apar date cu caracter personal, vor fi pozitionate astfel incât sa nu poata fi vazute de public si dupa o perioada scurta, stabilita de operator, in care nu se actioneaza asupra lor, acestea vor fi ascunse.

Sistemele de telecomunicatii

Operatorul realizeaza periodic controlul tipurilor de acces pentru detectarea unor disfunctionalitati in ceea ce priveste folosirea sistemelor de telecomunicatii. Sistemul de telecomunicatii va asigura ca datele cu caracter personal sa nu poata fi interceptate sau transmise de oriunde sau, dupa caz se va impune folosirea metodei de criptare pentru transmisia datelor cu caracter personal. Prin sistemele de telecomunicatii se vor transmite numai datele cu caracter personal strict necesare.

Instruirea personalului

Operatorul va realiza cursuri de pregatire pentru utilizatori cu informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii utilizatorului. Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi instruiti de catre operator asupra confidentialitatii acestora. Utilizatorii sunt obligati sa isi inchida sesiunea de lucru atunci când parasesc locul de munca.

Folosirea computerelor

Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) se iau masuri care constau in:

a) interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase;

b) informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici;

c) implementarea unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice;

d) dezactivarea, pe cat posibil, a tastei “Print screen”, atunci când sunt afisate pe monitor date cu caracter personal, interzicându-se astfel scoaterea la imprimanta a acestora.

Imprimarea datelor

Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizati pentru aceasta operatiune de catre operator. Operatorul va lua masurile necesare pentru aprobarea de proceduri interne specifice privind folosirea si distrugerea acestor materiale.

Totodata operatorul va aproba propriul sistem de securitate, tinând seama de cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, iar in functie de importanta datelor cu caracter personal prelucrate, va impune masuri de securitate suplimentare.