Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani caută medici pentru care se oferă şi locuinţe ANL

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani caută medici pentru care se oferă şi locuinţe ANL

În contextul pandemiei COVID-19, conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” a decis scoaterea la concurs a 14 posturi de medici care vor primi și locuințe.

„Avem nevoie de tineri capabili, de medici în diferite specializări. De la începutul anului am scos la concurs 31 de posturi de medici, cât în 2019 și 2020 la un loc. Încercăm să recuperăm ceea ce nu s-a făcut în ultimii ani, pentru că și pacienții botoșăneni trebuie să beneficieze de cele mai înalte standarde de tratare a afecțiunilor de care suferă”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Cum se vor distribui posturile

Pentru 10 posturi scoase la concurs se pot înscrie și rezidenții aflați în ultimul an de pregătire. Este vorba de câte un post la: 

 • Boli Infecțioase; 
 • Unitatea de Primiri Urgențe (UPU); 
 • ATI Obstetrică-Ginecologie; 
 • ATI, Neonatologie; 
 • Neurochirurgie; 
 • Radiologie, imagistica medicală pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică medicală și CT; 
 • Gastroenterologie; 
 • Serviciul pentru supravegherea, prevenirea și limitarea infecțiilor asociate asistenței medicale; 
 • Cardiologie.

Citește și: Cum să te angajezi în domeniul medical: Ghid pentru medici și asistenți

Pentru alte patru posturi se vor putea înscrie la concurs medici specialisti. Este vorba despre:

 • un medic specialist în neurologia pediatrică pentru Centrul de Sănătate Mintală Copii, 
 • un medic specialist în oftalmologie, 
 • un specialist în medicină internă,
 • un medic specialist pediatru pentru Compartimentul Pediatrie Darabani.

Important

Medicii se pot înscrie la concurs până pe data de 14 octombrie, ora 15:30.

Consiliul Județean Botoșani, care administrează Spitalul „Mavromati”, va pune la dispoziția medicilor specialiști interesați locuințe ANL.

„Consiliul Județean a mai aprobat scoaterea la concurs și a altor posturi de medici. Unul dintre obiectivele pe care ni le-am impus pe termen scurt și mediu este să rezolvăm criza de cadre medicale de înaltă calificare de la Spitalul Județean. Chiar dacă e o provocare uriașă, facem pași în această direcție. Acum, de exemplu, mai sunt trimise spre publicare în revista «Viața Medicală» anunțurile pentru încă șapte posturi. Este vorba de două posturi de medici specialiști ATI, unul de medic specialist Psihiatrie, unul de medic specialist Pediatrie, unul de medic specialist Chirurgie toracică, unul de medic specialist Chirurgie vasculară și unul de medic specialist Sănătate publică și management. Imediat cum vor fi publicate anunțurile, Spitalul Județean va scoate posturile la concurs”, a mai spus Doina Federovici în comunicatul de presă.

Te-ar putea interesa și: Interviul de angajare vs concursul de angajare: Avantaje și dezavantaje în procesul de recrutare public-privat

Ești specialist medical și vrei un loc de muncă mai bine plătit? Înscrie-te gratuit pe MEDIjobs, iar noi îți vom aduce cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Sursa foto: stiri.botosani.ro

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment