Sesiuni gratuite de pregătire pentru admiterea la UMF Iași

Sesiuni gratuite de pregătire pentru admiterea la UMF Iași

Candidații la examenul de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași vor avea ocazia să participe la sesiuni de pregătire pentru test chiar de profesorii acestei instituții. 

Cadrele didactice de la de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași vor susține cursuri de anatomie gratuite pentru viitorii candidați la concursul de admitere organizat de această instituție de învățământ universitar. Cursurile sunt organizate pentru admiterea la facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, în limita locurilor disponibile (100 de persoane, selectate în ordinea înscrierii). Sesiunile de pregătire vor fi organizate la Institutul de Anatomie, în Amfiteatrul Mare, al UMF Iași. 

Primul curs, susținut de prof. univ. dr. Anca Sava, va avea loc sâmbătă, 2 martie, între orele 9.00 – 11.00. Aici, vor fi aprofundate primele două capitole ale manualului „Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș. Următoarele întâlniri vor fi comunicate ulterior, se arată într-un anunț publicat pe site-ul oficial al UMF Iași.

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului-2-martie-2024/. Aici, doritorii își vor introduce numele real, număr de telefon, e-mail, județul de proveniență și liceul. La finalul înscrierii, vor primi un e-mail de confirmare care conține ID unic de înscriere. Important de reținut este faptul că pentru fiecare sesiune se va completa un alt formular care se activează după încheierea cursului anterior.

Iată 10 sfaturi pentru examenul de admitere la medicină

Concursul de admitere va avea loc în data de 21 iulie și va consta în rezolvarea unui test grilă (Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Asistență Medicală Generală, Bioinginerie). Pentru ocuparea locurilor subvenționate de la bugetul de stat și a locurilor cu taxă, pentru programele de studiu de 360 de credite, 300 de credite și 240 de credite, concursul de admitere din Sesiunea Iulie constă în susținerea unei probe scrise, cu durata de trei ore, iar nota obținută la testul grilă reprezintă nota de admitere.

Ești viitor specialist medical și îți dorești să fii la curent cu joburile din lumea medicală? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România. 

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment