INTERVIU | Nicoleta Popa, asistent radiologie dentară: „Este mai greu să îți găsești de lucru pe perioada pandemiei, dar MEDIjobs m-a ajutat să îmi găsesc un job.”

INTERVIU | Nicoleta Popa, asistent radiologie dentară: „Este mai greu să îți găsești de lucru pe perioada pandemiei, dar MEDIjobs m-a ajutat să îmi găsesc un job.”

Asistentul medical are un rol foarte important în echipa de specialiști, acesta, pe lângă rolul de a oferi îngrijire medicală pacienților, este persoana care comunică cel mai mult cu aceștia, le oferă sfaturi și informații utile.

Nicoleta Popa a ales să devină asistent medical, din dorința de a întoarce ajutorul primit de specialiști, atunci când a avut nevoie. Deși se află la început de drum, aceasta își dorește să ajute pacienții și să devină din ce în ce mai pregătită. 

Cum ați descrie experiența cu platforma MEDIjobs? Ați recomanda și altor persoane să își facă un cont?

Experiența cu MEDIjobs a fost una foarte plăcută și chiar am recomandat unei persoane, care a întrebat la cabinet pentru un loc de muncă, să își facă un cont pe MEDIjobs.

Povestiți-ne cum a decurs colaborarea cu recrutorul MEDIjobs

Colaborarea a decurs foarte bine. Recruiter-ul a fost foarte implicat, mi-a plăcut foarte mult colaborarea.

Timpul este o resursă prețioasă, mai ales în cazul celor care au nevoie de un loc de muncă. Considerați că v-a fost mai ușor să interacționați cu platforma MEDIjobs decât să aplicați individual la mai multe companii?

Îmi căutam de ceva timp de lucru, dar după ce am fost contactată de echipa MEDIjobs, în două săptămâni maxim munceam.

Citește și Află acum dacă ești pregătit să fii asistent medical

Cât de dificil credeți că este să găsești un loc de muncă în timpul pandemiei? Cum a contribuit MEDIjobs la parcursul dvs. profesional în aceste momente de criză sanitară?

Este mai greu să îți găsești de lucru pe perioada pandemiei din cauza diferitelor restricții, dar MEDIjobs m-a ajutat să îmi găsesc de lucru.

Cum ați descoperit că o carieră în domeniul medical vi se potrivește? Care au fost elementele care v-au făcut să faceți această alegere?

Eu am fost diagnosticată la naștere cu artrogripoză și pe parcursul recuperării mele mi-am dat seama că asta vreau să fac pe viitor, mi-am dorit să întorc ajutorul primit.

Fiind la început de drum, care sunt așteptările pe care le aveți de la această meserie?

Îmi doresc să ajut cât se poate de mult pacienții, ca asistent medical consider că aceasta este cea mai mare datorie a noastră.

Când ați descoperit că vreți să lucrați ca asistent medical?

Inițial am vrut să merg pe kinetoterapie, dar din cauza bolii îmi este mai greu, așa că am ales asistența medicală.

De ce ați ales medicina dentară, mai exact radiologia?

Medicina dentara nu a fost printre specializările mele preferate, dar în facultate mi-a plăcut foarte mult radiologia.

Cât de greu a fost să ajungeți până la acest stadiu profesional?

Au fost perioade mai dificile cu examene sau materii mai grele, dar nu a fost nimic cu care să nu mă pot descurca.

Te-ar putea interesa și 10 piedici în carieră pe care ni le punem singuri și cum să le depășești

Care sunt obiectivele profesionale pentru viitor?

Pe viitor sincer îmi doresc mai mult decât radiologie dentară, îmi doresc să profesez ca asistent medical in spital.

Ești asistent medical și vrei să schimbi locul de muncă? Creează-ți acum un profil pe MEDIjobs, iar noi îți vom aduce cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment