Care sunt beneficiile pe care le oferă o platformă de recrutare companiilor?

Care sunt beneficiile pe care le oferă o platformă de recrutare companiilor?

Știai că o platformă de recrutare te poate ajuta să îți dezvolți eficient afacerea? Dacă ocupi un post de conducere într-o instituție medicală și plănuiești de ceva timp să îți mărești echipa vei avea nevoie de servicii online de recrutare. Datorită funcțiilor numeroase pe care le prezintă asemenea alternative vei beneficia de o gamă diversificată de avantaje.

De ce să apelezi la o platformă de recrutare din postura de angajator?

Pe lângă avantajele numeroase pe care le oferă candidaților, o platformă de recrutare devine o alegere inspirată și pentru angajatori. Motivele pentru care ar trebui să iei o asemenea decizie sunt numeroase. Printre ele se numără:

Timpul dedicat recrutării este eficientizat cu succes – Procesul de angajare nu reprezintă o problemă doar pentru candidat. Este o adevărată provocare și pentru angajator. E nevoie de timp pentru a analiza toate CV-urile și pentru a organiza interviurile. Firmele care nu dispun de personal special pentru a realiza recrutări sunt nevoite să desemneze alte persoane din cadrul companiei. Tocmai de aceea, productivitatea este îngreunată și de cele mai multe ori rezultatele nu sunt se ridică deloc la nivelul așteptărilor. O platformă de recrutare, în schimb, este o variantă facilă, ușor de accesat și care garantează îndeplinirea tuturor obiectivelor. Un cont pe MEDijobs te va ajuta să scurtezi timpul de recrutare de la luni la doar câteva săptămâni. De asemenea, poți lua legătura cu posibilii candidați și poți stabili împreună cu ei modalitatea de realizare a interviurilor. 

Te vei bucura de candidatul perfect pentru postul oferit – Dacă vrei să găsești cât mai repede un angajat pentru unul dintre posturile disponibile, este foarte improbabil să obții ceea ce îți propui. Deciziile luate pe repede înainte nu oferă niciun avantaj. O platformă de recrutare, cum este MEDIjobs, îți garantează succesul, tocmai datorită pregătirii de care dispun specialiștii noștri în recrutare. Echipa se va ocupa atent de fiecare detaliu și va analiza fiecare opțiune disponibilă. În plus, experiența acumulată de-a lungul anilor îi va ajuta să îmbine utilul cu plăcutul și să aleagă din prima varianta ideală. Astfel, nu vei înregistra pierderi și nici nu va trebui să inițiezi din nou activități de recrutare.

Citește și: Care sunt cele mai delicate situații prin care trece un angajator

Analizarea cu atenție a pieței – Profesioniștii în domeniul recrutării îndeplinesc fără probleme chiar și cele mai complexe cerințe. Știu cu exactitate care sunt caracteristicile pieței și cum arată candidatul perfect pentru postul de asistent medical sau alte titulaturi, indiferent de specializare. Tocmai de aceea, știu unde să caute pentru a oferi cele mai bune opțiuni.

Consultanță – Scopul MEDIjobs este de a ajuta angajatorii să își definitiveze echipe cu performanțe excelente. Tocmai de aceea, ofertele sunt personalizate în funcție de experiență, domeniu și specificul spitalului care solicită angajarea. În funcție de cerințele pe care le primește din partea angajatorului, platforma sortează variantele disponibile pe piață și livrează cea mai bună opțiune. 

Platformă de recrutare vs. Firmă de recrutare

Chiar dacă pare că oferă aceleași servicii, cele două opțiuni nu funcționează la fel. Spre deosebire de firmele de recrutare, platformele nu oferă oportunități sau anunțuri standard de angajare. La MEDIjobs poți găsi soluții personalizate în funcție de nevoile fiecărui angajat sau angajator. De asemenea, face legătura între specialiștii în domeniul medical și instituțiile publice sau private care își doresc extinderea echipei. 

Diferențele se resimt, de asemenea, și la nivelul:

–  Oportunităților de evoluție – În general, firmele de recrutare nu oferă aceleași oferte de muncă pe care le poate pune la dispoziție o platformă de recrutare. Tocmai de aceea, nu vei putea definitiva cu ușurință rezultatele dorite. MEDIjobs este o variantă pe care merită să o încerci pentru că îți oferă oportunitatea de a descoperi candidați din diverse ramuri ale medicinei. Prin intermediul funcțiilor ingenioase pe care le prezintă poți găsi angajații ideali pentru posturi de asistenți medicali generaliști, farmaciști sau asistenți dentari. De asemenea, serviciile sunt disponibile în toate orașele din România.

Te-ar putea interesa și: Cum să abordezi cererile de mărire salarială

–  Personalului – De cele mai multe ori pot interveni probleme de comunicare între angajator și managerul firmei de recrutare. Majoritatea agențiilor optează pentru un plan standardizat în ceea ce privește derularea etapelor de angajare. Totuși, nu toate companiile urmează același etalon când vine vorba de alegerea personalului. Totul este influențat de viziunea echipei, misiunea și setul de principii pe care și-l asumă compania. Soluțiile personalizate sunt cele care dictează experiențe plăcute, indiferent de situație. Firmele de recrutare nu îți garantează, așadar, livrarea din prima încercare a candidatului perfect. MEDIjobs analizează cerințele primite din partea angajatorilor pentru a găsi cea mai eficientă alternativă. Platformele de recrutare funcționează pe baza unui sistem foarte bine pus la punct, care utilizează filtre pentru a sorta datele posibililor angajați.

– Comunicării – Dacă ai optat pentru o firmă de recrutare va trebui să stabilești întâlniri constante pentru a te asigura că lucrurile decurg conform așteptărilor. Platforma de recrutare, pe de cealaltă parte îți trimite instant informații și anunțuri despre stadiul posibilelor angajări. Mai mult decât atât, poți discuta pe îndelete cu cel care optat pentru postul tău. Aplicația permite candidaților să programeze cu ușurință interviuri online sau chiar față în față. Însă, experiența oferită nu se compară cu cea pe care o presupune varianta clasică de recrutare. Angajarea nu va mai deveni o problemă greu de gestionat.

Concluzii

Serviciile unei platforme de recrutare oferă, așadar, numeroase beneficii, atât din punct de vedere al procesului propriu-zis, cât și al rezultatelor finale. Plaforma devine puntea de legătură între angajator și angajat, ceea ce facilitează cu succes timpul aferent recrutării. Îți oferă, de asemenea, colaborări profitabile și oportunități constante de evoluție. Cu ajutorul mecanismelor pe care le integrează poți găsi imediat atât asistenți medicali generaliști, cât și infirmieri sau reprezentanți medicali. Filtrele pe care le utilizează garantează rezultate palpabile, ceea ce te va ajuta să reduci timpul și banii investiți.

Citește și: Povestea ta de succes începe cu MEDIjobs, liderul recrutării medicale

Totuși, este important să faci înțelegi diferența dintre firmă și platformă de recrutare. Chiar dacă la o primă vedere serviciile sunt asemănătoare, vei observa că aplicațiile online îți vor îndeplini cu ușurință cerințele, indiferent ce complexitate. E indicat, de asemenea, să alegi variante recunoscute pentru rezultatele excepționale acumulate de-a lungul timpului. Orientează-te doar către cei care oferă standarde înalte de profesionalism, seriozitate și responsabilitate. La MEDIjobs, cea mai mare platformă de recrutare din România, le vei găsi pe toate. Ca angajator, te vei bucura de o gamă diversificată de avantaje. Timpul aferent procesului de recrutare va fi eficientizat cu succes, iar tu vei putea adăuga echipei un candidat valoros. Rezultatele vor apărea de 5 ori mai repede în comparație cu variantele clasice. De asemenea, costurile implicate sunt mult mai mici. Nu vei plăti nimic până nu este încheiată procedura de angajare. MEDIjobs este platforma ideală atât pentru angajatori, cât și pentru posibilii angajați. Dispune de o interfață prietenoasă și îți oferă constant cele mai bune oferte pentru afacerea ta.

Alege cu încredere servicii premium ale unei platforme de recrutare și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Angajezi specialiști medicali? Creează un cont de companie, spune-ne ce posturi libere ai, iar noi te conectăm cu candidați calificați.

Despre Autor

REDSEM

Pasiunea pentru scris și modul în care am ales să mixez curiozitatea pentru domeniul medical și redactare sunt cele care mă fac să vă prezint articole elaborate. Îmbinarea dintre artă și știință este ceea ce definește stilul meu. Vă invit pe toți la lectură plăcută și sper să găsiți informații esențiale în textele mele.

Facebook Comment