Stomatologii, luați în vizor de ANAF

Stomatologii, luați în vizor de ANAF

Inspectorii Fiscului vor începe să se uite atent la medicii stomatologi. Conform șefului ANAF, Lucian Heiuș, aproximativ 80% dintre stomatologi nu își declară integral veniturile. Astfel, dentiștii vor începe să primească scrisori de informare de la ANAF pentru a respecta legea, înainte ca inspectorii să înceapă verificările.

”Undeva la 80% nu declară integral veniturile pe care le realizează. Vom încerca să-i conștientizăm că este important să aibă casă de marcat, să înregistreze fiscal toate sumele de bani obținute. Am constatat că sumele sunt foarte mici față de prețurile care se practică și de numărul de persoane care apelează la ei”, a declarat președintele ANAF, Lucian Heiuș, citat de Știrile ProTV.

Citește și: Cum deschizi un cabinet stomatologic: avize necesare și noi condiții de funcționare în pandemie

Inspectorii ANAF vor începe să monitorizeze consumul de energie și de materiale consumabile ale cabinetelor și clinicilor stomatologice și vor confrunta datele cu cele financiare declarate de stomatologi, pentru a vedea dacă există diferențe mari. Medici stomatologi sunt următorii de pe lista mai largă a ANAF, care a început să facă verificări extinse la persoanele fizice.

Ești medic și ești în căutarea unui loc de muncă? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment