Tutorial platforma MEDIjobs pentru companii

Odată ce ți-ai creat un profil pe MEDIjobs vei avea acces la platforma dedicată exclusiv specialiștilor medicali și companiilor medicale. Prin intermediul platformei MEDIjobs vei primi profilele candidaților de care tu ai nevoie, vei putea programa interviuri cu candidații tăi preferați, dar și multe altele.

Dacă încă nu te-ai obișnuit cu platforma MEDIjobs, noi am pregătit o serie de tutoriale pas cu pas care te vor ajuta să parcurgi funcțiile din platformă, pentru o experiență și o interacțiune mai bună.

Vezi tutorialele despre platforma MEDIjobs

Tutorial(15).

Cum schimb/ actualizez datele de contact din profil?

Pentru schimbarea adresei de e-mail, a numărului de telefon sau a parolei, intră în secțiunea „Profil” și vei vedea în partea dreaptă-sus iconița de user. Click pe „Contul meu”, iar imediat îți va apărea fereastra pentru actualizarea datelor de contact și a parolei. Nu uita să apeși butonul „Salvează”, după ce ți-ai completat corect toate datele. schimbare date de contact

Cum îmi recuperez/schimb parola dacă am uitat-o?

În cazul în care nu mai poți accesa contul sau ți-ai uitat parola, îți recomandăm să schimbi parola contului existent cu una nouă. Sub caseta „Autentifică-te” există opțiunea „Ți-ai uitat parola?”. Dă click, iar imediat se va deschide o căsuță cu „Restabilește parola” unde trebuie să introduci adresa de e-mail cu care ți-ai creat contul în platforma MEDIjobs. După ce ai apăsat butonul „Restabilește”, vei primi un e-mail cu toate instrucțiunile pentru setarea unei noi parole. schimbare parola

Cum programez un interviu virtual cu candidatul prin intermediul MEDIjobs?

Această opțiune va fi discutată împreună cu specialistul MEDIjobs înainte ca oferta să fie trimisă candidaților din platformă. Urmărește acești pași pentru a programa un interviu virtual:
  1. Deschide mailul MEDIjobs și apasă click pe 'Vezi profil candidat'
  2. Selectează ‘Interviu virtual’ și apoi ‘Acceptă’ (derulează pagina până în partea dreaptă sus)
  3. Apasă click pe ‘Deschide conferința’, la data și ora prestabilite de ambele părți. (drepta sus)

Cum refuz un candidat prin platformă?

Pentru a refuza un candidat mergi la "Panoul de control", selectează din secțiunea "Procese" procesul pentru care vrei să refuzi un candidat pentru programarea interviului. Alege candidatul și selectează "Refuză candidat". Feedback-ul este important pentru noi așa că te rugăm să selectezi și motivul pentru care ai ales să refuzi candidatul.

Cum ofer feedback după interviu prin platformă?

Pentru a oferi feedback în urma interviului susținut mergi la "Panoul de control" și selectează din secțiunea "Tasks" candidatul pentru care vrei să oferi feedback. În partea dreaptă a ecranului va apărea următorul mesaj "Te invităm să ne dai feedback-ul tău în urma interviului. Dorești să îi faci o ofertă finală candidatului?" cu 3 variante de răspuns: "Da", "Nu" și "Neprezentat la interviu". Dacă feedback-ul tău este unul pozitiv selectezi varianta "da", iar acest lucru înseamnă că ești pregătit să-i faci o ofertă finală candidatului. Dacă feedback-ul tău este negativ și alegi varianta "nu", te rugăm să selectezi și motivul pentru care ai ales acest răspuns.

Cum trimit oferta finala prin platforma?

Pentru a trimite o oferă finală unui candidat, intră în "Procese", selectează procesul pentru care angajezi, alege candidatul căruia vrei să îi trimiți oferta și completează rubrica de la "Oferta finală". După ce ai completat detaliile cu privire la ofertă, apasă butonul "Trimitere ofertă finală".

Cum accept un candidat prin platforma?

Pentru a accepta un candidat mergi la "Panoul de control", selectează din secțiunea "Procese", procesul pentru care dorești să accepți un candidat pentru programarea interviului. Alege candidatul și selectează "Acceptă candidat". Odată acceptat, candidatul va primi o invitație la un interviu și va alege o dată și o oră din intervalul prestabilit de către tine.

Unde pot vizualiza în platformă interviurile programate?

Interviurile programate pot fi vizualizate selectând secțiunea "Interviuri".

Unde pot vizualiza profilurile candidaților in platforma?

Profilurile candidaților pot fi vizualizate selectând secțiunea "Candidați". Alege din listă candidatul căruia dorești să îi vizualizezi profilul și selectează "Vezi profil".

Cum activez un proces de recrutare in platformă?

Pentru a activa un proces de recrutare în contul tău mergi în "Panoul de control" și alege din secțiunea "Tasks" ce proces îți dorești să activezi. Pentru activarea procesului de recrutare, apasă butonul "Activează". Important: Odată activată nevoia de recrutare, aceasta nu mai poate fi modificată.

Cum modific un proces în platformă?

Pentru a modifica un proces din contul tău de companie, mergi în "Panoul de control" și alege din secțiunea "Tasks" ce proces îți dorești să modifici. După ce ai selectat procesul, mergi în partea de jos a paginii și selectează butonul "Modifică". În continuare vei putea să editezi datele din proces.

Cum creez o oferta în platformă?

Pentru a crea o ofertă în platformă, mergi la "Profil" și selectează butonul "Recrutare nouă" din partea dreaptă-sus. În continuare vei completa cei 4 pași:
  1. Detalii profil candidat
  2. Detalii post
  3. Disponibilitate interviu
  4. Adaugă recrutare nouă
 

Cum adaug linkuri utile în platformă?

Pentru a adăuga linkuri către rețelele sociale ale companiei mergi la "Profil", selectează creionul de editare din partea dreaptă și completează rubrica cu linkuri către pagina de Facebook a companiei, site-ul sau profilul de LinkedIn.

Cum modific descrierea?

Pentru a modifica descrierea companiei, mergi la "Profil" și selectează creionul de editare din dreptul categoriei "Despre". În continuare poți insera o scurtă descriere despre compania ta.

Cum îmi editez profilul?

Pentru a-ți edita profilul, mergi la "Profil" și apasă pe creionul de editare situat în partea dreaptă-sus. În continuare se va deschide o rubrică unde poți completa/modifica datele companiei.