Tutorial platforma MEDIjobs pentru candidați

Odată ce ți-ai creat un profil pe MEDIjobs vei avea acces la platforma dedicată exclusiv specialiștilor medicali. Prin platforma MEDIjobs vei primi ofertele de muncă din partea angajatorilor tăi preferați și vei putea să îți adaugi experiența profesională și nu numai.

Dacă încă nu te-ai obișnuit cu platforma MEDIjobs, noi am pregătit o serie de tutoriale pas cu pas care te vor ajuta să parcurgi funcțiile din platformă, pentru o experiență și o interacțiune mai bună.

Vezi tutorialele despre platforma MEDIjobs

Tutorial(14).

Cum schimb/ actualizez datele de contact din profil?

Pentru schimbarea adresei de e-mail, a numărului de telefon sau a parolei, intră în secțiunea „Profil” și vei vedea în partea dreaptă-sus iconița de user. Click pe „Contul meu”, iar imediat îți va apărea fereastra pentru actualizarea datelor de contact și a parolei. Nu uita să apeși butonul „Salvează”, după ce ți-ai completat corect toate datele. schimbare date de contact

Cum îmi recuperez/schimb parola dacă am uitat-o?

În cazul în care nu mai poți accesa contul sau ți-ai uitat parola, îți recomandăm să schimbi parola contului existent cu una nouă. Sub caseta „Autentifică-te” există opțiunea „Ți-ai uitat parola?”. Dă click, iar imediat se va deschide o căsuță cu „Restabilește parola” unde trebuie să introduci adresa de e-mail cu care ți-ai creat contul în platforma MEDIjobs. După ce ai apăsat butonul „Restabilește”, vei primi un e-mail cu toate instrucțiunile pentru setarea unei noi parole. schimbare parola

Cum programez un interviu virtual cu compania prin intermediul MEDIjobs?

Această opțiune va fi stabilită de către angajator împreuna cu specialistul MEDIjobs înainte ca oferta de muncă să ajungă la tine. Urmărește acești pași pentru a programa un interviu virtual:
 1. Deschide e-mail-ul MEDIjobs și apasă click pe 'Acceptă oferta'
 2. Alege data și ora (din cele prestabilite de angajator)
 3. Răspunde la întrebarea: 'Doriți să finalizați programarea?' cu 'Da'.
 4. Apasă click pe ‘Deschide conferința’, la data și ora prestabilite de ambele părți.
 5. Modifică programarea prin click pe ‘Alege alt moment’ la întrebarea 'Doriți să finalizați programarea?'
 

Cum resping o ofertă prin platforma MEDIjobs?

Pentru a respinge o ofertă primită, mergi la "Panoul de control" avansează până la "Oferte" și selectează oferta care te interesează. După ce ai deschis oferta, în partea dreaptă va apărea întrebarea "Te interesează legătura cu compania X?". Dacă nu te interesează oferta apasă butonul "Nu mă interesează" și alege motivul pentru care ai ales să respingi oferta.

Cum accept o oferta prin platformă și cum programez un interviu telefonic cu recrutorul MEDIjobs?

Pentru a accepta oferta primită, mergi la "Panoul de control" avansează până la "Oferte" și selectează oferta care te interesează. După ce ai deschis oferta, în partea dreaptă va apărea întrebarea "Te interesează legătura cu compania X?" Dacă te interesează oferta și îți dorești să afli mai multe detalii, apasă butonul "Mă interesează". În continuare ai opțiunea de a programa un interviu telefonic cu unul dintre recrutorii MEDIjobs. Completează data și intervalul orar la care îți dorești să fii contactat de recrutorul MEDIjobs pentru mai multe detalii legate de ofertă.

Unde pot vizualiza ofertele primite?

Pentru a vizualiza ofertele primite de la angajatori mergi la "Panoul de control", avansează până la "Oferte" și vezi ofertele personalizate.

Cum modific/adaug în platformă experiența profesională?

Pentru a modifica "Experiența profesională" în platformă, intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Experiența profesională". Selectează creionul de editare din partea dreaptă și modifică-ți datele în rubrica care va apărea. De asemenea, poți menționa experiența profesională pe care ai avut-o în trecut selectând butonul "+" din partea dreaptă, urmărind aceeași pași descriși anterior.

Cum modific/adaug în platformă specialitatea și competențele medicale?

Pentru a modifica "Specialitatea și Competențele Medicale" în platformă, intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Specialitate și Competențe Medicale". Selectează creionul de editare și modifică-ți "Titulatura" sau "Anii de exeperiență". Dacă vrei să adaugi mai multe titulaturi apasă butonul "+" și completează cu o nouă "Titulatură" și "Anii de experiență".

Cum modific în platformă programul pe care îl prefer?

Pentru a modifica tipul de program pentru care îți dorești să primești oferte, intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Despre mine". Odată ce ai ajuns aici selectează creionul de editare din partea dreaptă. În continuare se va deschide o rubrică unde poți modifica diferite date. Mergi la "Program" și alege oricare din următoarele variante:
 1. Part-Time
 2. Full-Time
 3. Gărzi
 4. Temporar
 5. Voluntariat
 6. Internship
 7. Remote (Telemedicină)
Sfat: poți alege mai multe variante!

Cum modific descrierea din platformă?

Intră în "Profilul de bază" și avansează către secțiunea "Despre mine". Odată ce ai ajuns aici selectează creionul de editare din partea dreaptă. Se va deschide o rubrică unde poți modifica diferite date. Mergi la "Despre" și completează căsuța cu o scurtă descriere despre tine. Sfat: "Despre mine" este printre cele mai importante categorii. Această secțiune reprezintă paragraful în care îți descrii aspectele profesionale la care excelezi sau planurile tale în carieră.

Cum modific orașul în care doresc să lucrez ?

Pentru a modifica orașul în care dorești să lucrezi, intră în "Profilul de baza" și avansează către secțiunea "Despre mine". Odată ce ai ajuns aici selectează creionul de editare din partea dreaptă. Se va deschide o nouă rubrică unde poți modifica diferite date. Mergi la "Alege oraș" și completează orașele pentru care dorești să primești oferte.

Cum îmi încarc încarc o poză de profil?

Odată ajuns în „Profilul de bază”, apasă pe pictograma „Încarcă poza” din partea stângă și alege o fotografie cu tine din fișerele tale. A fost simplu, nu? Sfat: pentru a fi sigur că fotografia ta este încărcată în platformă, îți recomandăm să utilizezi fotografii de tipul PNG. sau JPG. De asemenea, îți recomandăm să alegi o poză cu tine de la bust în sus.

Cum modific așteptările salariale?

Pentru a-ți modifica "Așteptările salariale", intră în "Profilul de bază" și selectează creionul de editare. Se va deschide o rubrică unde poți modifica diferite date. Alege "salariu full-time" sau "salariu part-time" (sau ambele, în funcție de preferințele tale) și completează rubrica cu așteptările tale salariale. La final, apasă butonul "Salvează".

Cum îmi editez profilul?

Pentru a-ți edita profilul, intră în "Profilul de bază" și selectează creionul de editare. În continuare se va deschide o rubrică unde poți completa/modifica datele tale personale. După ce ai terminat de completat, apasă butonul "Salvează".