Sunt farmacist si antreprenor: brandul Oleya

Sunt farmacist si antreprenor: brandul Oleya

Oleya este un brand romanesc ce promoveaza produsele cosmetice formate din elemente naturale. Andreea Enache, unul dintre fondatorii acestui proiect, este de profesie farmacist si, prin intermediul retelelor de socializare, explica procesele de formare  si beneficiile fiecarui produs. Acest concept se bazeaza pe extracte 100% naturale, iar cumparatorii au parte de sfatul avizat al unui farmacist. Gama de produse este variata: de la uleiuri esentiale, unturi naturale, exfolianti, baze cosmetice pana la vaporizatoare, bureti de mare si produse spa. De asemenea, in cadrul site-ului veti gasi si o rubrica denumita “Retete”, unde veti gasi sfaturi si tratamente in functie de problemele pe care le aveti (click aici).

Magazinul Oleya se bucura de ingrediente naturale, uleiuri esentiale pure, uleiuri vegetale naturale si unturi bio. Astfel fiecare produs garanteaza unicitatea si atrage tot mai multi cumparatori. Pentru a afla mai multe despre acest concept, va invit sa cititi interviul realizat cu Andreea Enache:

 

  1. A cui a fost ideea acestui concept? De la ce a pornit si care sunt perspectivele de viitor?

Oleya este un concept realizat impreuna cu iubitul meu, Bogdan Pandelea. Ideea ne-a venit din dorinta de a folosi produse cat mai naturale si din dorinta mea de a-mi prepara singura produsele cosmetice. Este un concept relativ nou in Romania si dorim sa aducem in prim-plan ideea de a-ti creea singura produsul cosmetic dorit, dupa reteta farmacistului. Produsele sunt  naturale fara substante chimice, parabeni sau sulfati. Dorim sa aducem cat mai multe produse naturale, iar acum lucram la o gama noua ce va fi inaugurata, speram noi, la sfarsitul toamnei.

  1. Ai mai profesat ca farmacist?

Da, am lucrat inca din anul 4 de facultate, ulterior ca farmacist timp de 6 ani. Am profesat in farmacie de circulit deschis.

  1. Cat de important pentru afacerea ta este sa fii activa in social media (Instagram/Facebook)?

Pentru un business online, prezenta online este critica. Preferam publicul ce activeaza pe Instagram, deoarece este platforma in care sunt prezenti cei din publicul nostru tinta.

  1. Ce fel de produse promovati? Ai vreunul preferat?

Produsele Oleya sunt 100% naturale, ingrediente ce te ajuta sa formulezi produsul preferat usor si rapid, fara conservanti, sulfati sau parabeni. Nu pot alege unul, toate sunt preferatele mele. In decursul a doi ani, de cand Oleya s-a lansat pe piata din Romania, am realizat foarte multe retete cu ajutorul acestora.

  1. Mai exista si alte proiecte pe care ai vrea sa le realizezi?

Avem foarte multe idei insa timpul este cel mai mare dusman. Visam cu ochii deschisi si cu singuranta prin multa munca si implicare vor fi realizate. Voi impartasi mai multe cu voi atunci.

Facultatea de Farmacie necesita multa munca si efort. Insa, o data ce ati terminat va puteti bucura de numeroasele oportunitati pe care le veti intalni. Andreea Enache este un model de urmat, care si-a imbinat pasiunea pentru domeniul farmaceutic cu elemente feminine, realizand astfel un concept nou.

Daca doriti sa cititi mai multe despre cariere medicale pe care puteti sa le urmati puteti citi aici.

Site-ul Oleya va sta la dispozitie aici.

 

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi oportunitati de job-uri si noutati din domeniul medical, fa-ti un cont Gratuit in doar 5 minute aici.

 

Despre Autor

Raluca Ioana Marin

Studenta la Medicina, anul VI, incerc sa combin utilul cu placutul. Am un "job" full time la facultate si un job part-time, aici la MEDIjobs. Pasiunea pentru scris am descoperit-o de cativa ani si incerc sa o valorific ori de cate ori am ocazia. Chiar daca timpul nu este cel mai bun prieten al meu, prin munca si sacrificii poti reusi ce ti-ai propus.

Facebook Comment