Proiect: Managerii spitalelor publice vor fi evaluați până la 31 mai 2022

Proiect: Managerii spitalelor publice vor fi evaluați până la 31 mai 2022

Ministerul Sănătății a elaborat un proiect de ordin prin care prelungește data limită de evaluare a managerilor din spitalele publice până la 31 mai 2022. Evaluarea se face pentru activitatea din anul 2021. Proiectul de Ordin este afișat în transparență decizională, pe site-ul Ministerului Sănătății.

Ordinul precedent specifica că evaluarea se va face până la finalul lunii aprilie a anului următor. Autoritățile motivează măsura “având in vedere contextul epidemiologic actual, generat de pandemia de COVID-19, și ținând cont de perioada de tranziție a unităților sanitare cu paturi care au fost transformate, pe perioada stării de alertă, în spitale suport COVID-19, sau care au avut în structură secții COVID-19”.

Vor fi evaluați managerii care au contractul de management în perioada de valabilitate și au condus spitalul public respectiv pe o perioadă de cel puțin 6 luni în anul evaluat, se mai arată în proiectul de ordin.

Angajezi specialiști medicali? Creează un profil de companie aici, spune-ne ce posturi libere ai, iar noi te conectăm cu candidați calificați.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment