Oricine poate deveni un Lider | Te așteptăm la Leaders in Healthcare Romania 2021!

Oricine poate deveni un Lider | Te așteptăm la Leaders in Healthcare Romania 2021!

Bun venit la Leaders in Healthcare Romania! 

Suntem platforma de recunoaștere și formare a liderilor medicali.

Leaders in Healthcare Romania 2021 este o platformă care pune reflectoarele asupra acestor lideri pentru că merită. Este un eveniment ce adună lideri renumiți și specialiștii medicali din România cu scopul de a învăța unii de la alții și de a aduce schimbări pozitive. Aici nu există culori politice și nu căutăm să complimentăm pe nimeni. Asta pentru că Leaders in Healtchcare este un eveniment creat de câțiva oameni pasionați, despre oameni pasionați și pentru oameni pasionați.

E cazul să nu ne mai căutăm scuze pentru inacțiune. Putem aduce schimbări în jurul nostru doar dacă înțelegem că totul pornește de la modul nostru de gândire și interacțiune cu pacienții, colegii noștri sau cu societatea din jurul nostru.

Tocmai de aceea nu am creat o conferință clasică, gândită pentru scopul de a genera profituri, ci am creat o platformă de promovare a oamenilor, a liderilor din domeniul medical. Mai mult decât atât, ne-am propus să devenim o platformă ce conectează liderii apreciați de comunitate cu cei care își doresc să le calce pe urme.

Misiunea noastră este să:

  • Educăm specialiștii medicali în arta leadership-ului — pentru că de aici pornește schimbarea;
  • Construim o platformă reală prin care poți interacționa cu liderii pe care îi apreciezi de la orice nivel – pentru că din relații de valoare se construiesc proiectele de succes;
  • Oferim acces privilegiat și informal la specialiștii care te pot ajuta să te dezvolți – pentru că ambiția trebuie susținută de expertiza specializată.

Rămâi la curent cu noutățile despre conferință și pe Facebook, direct pe pagina evenimentului Leaders in Healthcare România 2021.

Credem că dacă îți dorești cu adevărat ceva, dacă îți setezi un obiectiv puternic și îți asumi efortul de a ajunge acolo, nimic nu este imposibil. Povestea este aceeași, dar totuși ne surprinde de fiecare dată: Povestea antreprenorului care clădește imperii pornind de la 0. Povestea omului de știință care descoperă rețeta miraculoasă. Povestea medicului recunoscut internațional pentru profesionalismul său. Povestea omului care așează pe locul doi interesele și bunăstarea personală, în favoarea ajutării celor nevoiași. 

Citește și: Îmi pasă, deci schimb – Peste 120 de lideri şi viitori lideri ai domeniului medical au participat la prima ediţie Leaders in Healthcare Romania

Un lucru îl au cu toții în comun:

Nimănui nu i-a fost ușor. Indiferent de context, cu toții au trecut prin nenumărate momente grele, în care 9 din 10 oameni ar fi renunțat. Dar nu ei. Ei au mers mai departe și au făcut diferența.

Leadership

Leaders in Healthcare există pentru a-i promova pe cei care au ales diferit în momente de cumpănă. Cei care fac diferența și care, datorită acestei alegeri, au devenit astăzi referințe în comunitatea medicală. Încurajăm și premiem leadership-ul din orice poziție. Un medic care dezvoltă alți medici la rândul său, un manager medical care împinge o echipă către performanță, un asistent medical care se luptă zilnic pentru bunăstarea pacienților săi cu profesionalism.

Antreprenoriat

Leaders in Healthcare Romania susține antreprenoriatul medical și încurajează specialiștii să facă un pas în acest sens prin conectarea cu alți antreprenori care au trecut deja prin provocările începutului și care pot oferi un sfat relevant.   

  • Lansarea unei afaceri astăzi este mai rapida și mai ieftină decât era acum 20 ani.
  • Oricine poate deveni un antreprenor. Poți obține acces la informație, expertiză și contactele necesare.
  • Tehnologia te ajută să inovezi și să gasești soluții noi la probleme vechi.

Inovație medicală

Leaders in Healthcare Romania își propune să informeze cu privire la soluțiile viitorului și cum fiecare dintre noi poate participa la dezvoltarea următoarei aplicații, device, gadget medical. Viitorul în medicină înseamnă îmbinarea expertizei specialistului medical cu soluțiile tehnologice.

Comunicare și patient care

Medicina înseamnă în primul rând interacțiune umană, de aceea este extrem de important cum să comunici eficient, empatic, pentru a face transfer de încredere către pacienții tăi. Leaders in Healthcare își propune să ofere soluții concrete prin care o poți face, direct de la specialiști apreciați pentru aceste calități.  

Interdisciplinaritate și echipă

Leadershipul este deprins la nivel individual, dar creează efecte la nivel de echipă. Cum poți să folosești în practica ta curentă aceste tehnici? Învață la eveniment și aplică-le în echipa în care lucrezi, indiferent de postul pe care îl ai.

Mentorship

Ne dorim să împiedicăm liderii să fie înfrânți de negativitate, de demotivarea cauzată de birocrația care ne face să pierdem timp și ne face să ne pierdem ambiția. Cum? Participă la LiHR și interacționează cu participanții, o să afli că mulți au trecut prin ce treci tu și au reușit să depășească momentul.  

Primește acces la antreprenori de succes, lideri apreciați. Această întâlnire își propune să te ajute să găsești calea ta spre succes prin relații. Creșterea acestor relații este importantă, așa că ne vom ocupa direct de a organiza introduceri în rețeaua de participanți la conferință.

Ne numim Leaders in Healthcare Romania cu un motiv

Probabil industria medicală este cea în care leadershipul ar trebui să fie promovat și încurajat cu prioritate. Totuși, puțini o fac. Și mai puțini o practică. Dar credem că timpurile se schimbă și vedem asta în fiecare zi prin interacțiunea cu voi, specialiștii medicali din România. Așa că a venit timpul să creștem și o putem face numai împreună.

Ne vedem la Leaders in Healthcare Romania!

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment