Platforma MEDIjobs numita Best Startup la How To Web 2018

Platforma MEDIjobs numita Best Startup la How To Web 2018

Suntem bucurosi sa anuntam ca MEDIjobs a castigat premiul pentru Best Startup in finala competitiei Startup Spotlight, din cadrul conferintei How To Web, eveniment cu notorietate in Europa Centrala si de Est, ce se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor in domeniul digital, dezvoltatorilor de produse tehnologice si iubitorilor in general de tehnologie si servicii web.

Acest premiu inseamna doua oportunitati pentru MEDIjobs: in primul rand, ne pregatim ca la final de noiembrie sa participam cu un stand dedicat pe “aleea startup-urilor” la conferinta TechCrunch Disrupt Berlin 2018, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate startup-urilor si antreprenorilor din domeniul tech, la nivel mondial. Pentru noi, acest lucru inseamna ca ne vom intalni cu zeci de fondatori de startup-uri dintr-o vasta gama de domenii, cu care putem imparti idei, strategii si lectii invatate, precum si cu potentiali investitori si sa participam la prezentari sustinute de speakeri importanti din industria tech.

Totodata, acest premiu ne-a adus posibilitatea de a sustine un interviu pentru a dobandi accesul in urmatorul program de accelerare organizat de 500 Startups in Silicon Valley, centrul global al inovatiei, tehnologiei si social media. De la infiintarea sa si pana in prezent, 500 Startups a deschis drumul pentru peste 1200 de companii si initiative antreprenoriale de succes, printre care se numara: Eat App, IDreamBooks, Little Eye Labs, myGengo, Cucumbertown, Visual.ly, Canva, Udemy, RidePal.

Premiul de la How To Web este al doilea premiu Best Startup pe care MEDIjobs il primeste in 2018, dupa cel primit la Transylvania Awards 2018 si reprezinta o incurajare pentru intreaga echipa MEDIjobs, de a continua pe calea inovarii recrutarii in domeniul medical si transformarea acesteia intr-o experienta digitala, rapida, usoara si placuta atat pentru specialistii din domeniul medical, cat si pentru angajatori. Pentru toate realizarile de pana acum suntem recunoscatori tuturor celor peste 23.000 de profesionisti care au ales sa faca parte din comunitatea MEDIjobs si celor peste 920 de angajatori care au avut incredere in platforma noastra.

 

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment