MEDIrecruit, serviciul care revolutioneaza recrutarea medicala

MEDIrecruit, serviciul care revolutioneaza recrutarea medicala

Piata medicala ridica provocari atunci cand vorbim despre accesul la forta de munca. Angajatorii intampina greutati in gasirea personalului relevant deoarece acest fapt necesita resurse relevante care sa genereze rezultate satisfacatoare. MEDIjobs  solutioneaza aceasta problema cu cel mai complex serviciu lansat pana in acest moment: MEDIrecruit. MEDIrecruit este cea mai avansata solutie de recrutare medicala la nivel european deoarece  se bazeaza pe o platforma dedicata exclusiv sistemului de sanatate, si care raspunde rapid nevoilor de angajare pentru toate profesiile si specializarile medicale. Prin intermediul MEDIrecruit, angajatorii din domeniul medical au acces la candidatii relevanti pentru pozitiile disponibile, serviciul de recrutare si selectie fiind realizat de specialistii in resurse umane din echipa MEDIjobs.

Metodele de recrutare actuale nu au o rata de succes satisfacatoare in domeniul medical. De exemplu anunturile de angajare pe platforme cu oportunitati profesionale din domenii diferite nu sunt cele mai potrivite instrumente pentru a gasi cei mai buni candidati.

MEDIrecruit vine cu o solutie personalizata, parcursul  de recrutare  fiind unul simplificat atat pentru angajator cat si pentru candidat.

 

Iata care sunt pasii:

 

  • Angajatorul contacteaza MEDIjobs, prezentand nevoia de personal pe care o are.

  • Dupa ce au fost stabilite datele contractuale, angajatorul intra in contact cu un specialist in recrutare pentru a prezenta profilul candidatului.  MEDIjobs se angajeaza ca in decurs de 14 zile lucratoare sa livreze companiei o lista cu 3 persoane care indeplinesc criteriile din profilul oferit.

  • In functie de solicitarea angajatorului, persoanele selectate pot trece in prealabil printr-un interviu la MEDIjobs inainte de interviul final de la sediul angajatorului.

Tot acest proces inglobeaza o serie de beneficii care vin in ajutorul clinicilor, spitalelor si altor institutii din domeniul medical:

 

  • Siguranta serviciilor oferite. Colaborarea intre compania angajatoare si MEDIjobs are la baza un contract in care sunt specificate foarte clar drepturile si obligatiile ambelor parti.

  • Platforma cu peste 10.000 de specialisti medicali care doresc sa inceapa o noua colaborare.

  • Siguranta ca in decurs de 14 zile, angajatorul primeste o lista de 3 persoane care satisfac criteriile cerute.

  • Toate colaborarile sunt tratate cu seriozitate si profesionalism, fiecare recrutare fiind importanta

Este cert ca serviciul MEDIrecruit va schimba perceptia in privinta recrutarii in domeniul medical. Toate beneficiile pe care le livreaza vin in ajutorul angajatorilor si candidatilor pentru a usura procesul de angajare. Pentru a va demonstra toate aceste lucruri, asteptam sa ne spuneti nevoile dumneavoastra de recutare!

Despre Autor

Madalina Hornet

Facebook Comment