Experimentează interviul de angajare altfel! Am lansat o nouă funcție în platformă

Experimentează interviul de angajare altfel! Am lansat o nouă funcție în platformă

Interviul digital a devenit mult mai comun în ultimii ani datorită faptului că tehnologia le permite atât candidaților, cât și specialiștilor HR să poată interacționa, indiferent de locul în care se află.

În contextul generat de epidemia de îmbolnăviri cu noul tip de coronavirus, domeniul recrutării a fost afectat, însă pentru cele mai multe companii această perioadă poate fi chiar momentul ideal pentru a intra în contact cu specialiștii medicali, fie asistenți medicali, medici sau personal administrativ. Totul pentru a fi pregătiți odată ce își vor relua activitatea. 

Noi suntem pregătiți să susținem clinicile și spitalele #deacasă, așa că am lansat o nouă funcție în platforma MEDIjobs, de care beneficiază atât angajatorii, cât și candidații. 

Interviul digital pentru angajatori

Pregătește-te să experimentezi un altfel de interviu de angajare. Noua funcție îți va permite să alegi cum vrei să se desfășoare interviul de angajare. Pe lângă opțiunea de interviu telefonic și interviu față în față, acum te poți bucura și de interviul online!

Cum programezi un interviu digital cu candidatul prin intermediul MEDIjobs

Opțiunea de interviu digital va fi discutată împreună cu specialistul MEDIjobs înainte ca oferta să fie trimisă candidaților din platformă. Urmărește acești pași pentru a programa un interviu online:

1. Deschide e-mailul MEDIjobs și apasă click pe “Vezi profil candidat”

2. Selectează “Interviu virtual” și apoi “Acceptă” (derulează pagina până în partea dreaptă sus)

3. Apasă click pe “Deschide conferința”, la data și ora prestabilite de ambele părți (dreapta sus).

Citește și Interviul la distanță | Cum te asiguri că alegi candidatul potrivit

Interviul digital pentru candidați

Mult mai eficient și mult mai rapid! Acum poți discuta cu angajatorii tăi preferați prin intermediul interviul digital.

Cum programez un interviu digital cu angajatorul prin intermediul MEDIjobs

Această opțiune va fi stabilită de către angajator împreună cu specialistul MEDIjobs înainte ca oferta de muncă să ajungă la tine. Urmărește acești pași pentru a programa un interviu video:

1. Deschide e-mailul MEDIjobs și apasă click pe “Acceptă oferta” 

2. Alege data și ora (din cele prestabilite de angajator)

3. Răspunde la întrebarea: “Doriți să finalizați programarea?” cu “Da”.

4. Apasă click pe “Deschide conferința”, la data și ora prestabilite de ambele părți.

5. Modifică programarea prin click pe “Alege alt moment” la întrebarea “Doriți să finalizați programarea?”

Citește și Interviul video | Cum să faci față cu brio în timpul pandemiei de Coronavirus

Mai ales în contexul pandemiei de COVID-19, interviul digital este una dintre cele mai bune opțiuni de care poate profita angajatorul, dar și candidatul.

“O mare parte din cei peste 1000 de angajatori medicali de pe platforma Medijobs preferă interviuri telefonice pentru o primă discuție cu candidații, în care să se prezinte reciproc și să stabilească următorii pași în procesul de recrutare.

Pe perioada pandemiei de COVID-19 însă, majoritatea angajatorilor au facut tranziția către interviuri digitale, iar noi am vrut sa completăm platforma noastră cu această experiență integrată. Începând cu 1 Mai, Medijobs a lansat interviul digital pentru specialiștii medicali. Utilizatorii Medijobs pot opta atat pentru interviuri digitale voce sau video cât și pentru clasicele interviuri offline, direct din aplicația Medijobs odată cu stabilirea coordonatelor interviului. 

Beneficiul major este că acest interviu digital poate fi desfășurat direct cu telefonul mobil, de pe tabletă sau computer, acomodând astfel programul încărcat și deseori imprevizibil al medicilor și personalului medical. Un altul este evitarea pierderii timpului în trafic pentru a se deplasa la interviuri offline și flexibilitatea caștigată în programarea interviurilor chiar și în afara orarului standard de lucru 9AM – 6PM.” – Catrinel Hagivreta, CEO MEDIjobs

“În cadrul MEDIjobs, printre cele mai importante aspecte este dezvoltarea mereu în ton cu dorințele clienților, fie că este vorba de clinici sau de candidați. Odată cu COVID-19, a apărut o aliniere fără precedent între nevoile business-ului și ale clienților. Deși aveam în concept de câteva luni ideea de interviuri video, mereu au existat alte priorități, însă, o dată cu această transformare – mai mult sau mai puțin forțată – dinspre analog spre digital, am decis că oferta cea mai bună pe care o putem dezvolta este cea de interviuri video.

Mutând toate forțele înspre ideea de a oferi o continuitate în procesul de recrutare pe această perioadă, am reușit în timp record să implementăm un sistem prin care companiile și candidații se pot alinia în spațiul digital, adăugând arsenalului nostru de recrutare ideea de interviuri video. Cu mândrie, pot declara că în acest moment MEDIjobs oferă posibilitatea stabilirii atât de interviuri tradiționale, față în față, a interviurilor telefonice, cât și a celor digitale, posibile prin intermediul sistemului de videoconferință performant oferit fără costuri adiționale.” – Cosmin Pârvulescu, CTO MEDIjobs

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment