Studenții se pot înscrie la Concursul Național Farmacia Viitorului

Studenții se pot înscrie la Concursul Național Farmacia Viitorului

Concursul Național Farmacia Viitorului 2021, din cadrul programului de informare, activare și implicare, dedicat studenților și dezvoltat de Oameni și Companii cu susținerea Alphega Farmacie și Alliance Healthcare România, are ca tematică ”Farmacistul antreprenor”, iar marele premiu este o vizită la Boots London, liderul farmaciilor din Marea Britanie și membru al Grupului Walgreens Boots Alliance.

Activitățile programului sunt jurizate de Boardul Profesional format din decani ai Facultăților de Farmacie, alături de președinți ai Colegiilor farmaciștilor și reprezentanți Alliance Healthcare și Alphega Farmacie.  

Ultima întâlnire a Board-ului, care a avut loc pe 8 decembrie 2020, a stabilit tematica competiției, calendarul desfășurării concursului național și premiile ce vor fi acordate la finalul concursului.

Studenții se pot înscrie, completând un formular online de pe site-ul Farmacia Viitorului.

Citește și: Joburi pentru farmaciști și asistenți de farmacie | Creează un cont acum pe MEDIjobs!

Mecanismul concursului

În perioada 28 ianuarie – 8 aprilie vor avea loc, pe platforma ZOOM, 6 webinarii profesionale sub conceptul Farmacistul antreprenor, în care vor fi discutate teme de interes pentru studenții la farmacie, pe zone specializate precum operațional, marketing, financiar, interacțiune și comunicare, cu focus pe studii de caz și cazuri concrete întâlnite în farmacie, relatate direct de către farmaciștii antreprenori Alphega, cu experiență în conducerea propriilor farmacii.

Etapa Competiției de Eseuri se va desfășura până pe 29 aprilie, timp în care studenții vor putea depune eseurile lor încadrate în tema generală „Viitorul serviciilor în farmacie”, dar nu înainte de a participa și a completa formularele de evaluare de la finalul celor 6 webinarii, pentru a acumula cât mai multe puncte.

Citește și: Scenarii: Cum va arăta domeniul farmaceutic în viitor

În intervalul 1-17 mai 2021, lucrările vor fi analizate și punctate de Boardul Profesional, după care, se va stabili clasamentul final, obținut în urma acumulării punctelor obținute prin participarea la webinarii cu cele acordate pentru eseul depus, urmat de premierea câștigătorilor.

Programul Farmacia Viitorului, lansat în 2018 de Oameni și Companii, împreună cu Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie, este dedicat viitorilor farmaciști și își propune să sprijine studenții să răspundă provocărilor meseriei de farmacist în România, așteptărilor studenților înainte de a intra pe piața muncii, să marcheze schimbările din ultimii ani și evoluția pieței farmaceutice din România, dar și să prezinte noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și aplicații dedicate farmaciștilor.

Lucrezi în domeniul farmaceutic și ești în căutarea unui loc de muncă? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România. 

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment