iCEE.health revine in Bucuresti, pe 14 iunie, intr-un format extins

iCEE.health revine in Bucuresti, pe 14 iunie, intr-un format extins

Lansat acum trei ani ca sectiune dedicata inovatiei in sanatate la iCEE.fest, iCEE.health reuneste intregul ecosistem eHealth – fiind singurul eveniment in inovatie in sanatate din Europa care adera la principiile Everyone Included™, concepute de Stanford Medicine X.

Pe 14 iunie, prima zi a festivalului, antreprenori si inovatori in sanatate, companii de top si personalitati marcante se vor afla pe scena iCEE.health pentru a ne arata de ce viitorul sanatatii este digital“, explica Lorena Macnaughtan, directorul evenimentului iCEE.health.

Iata doar cateva dintre temele explorate anul acesta: spitalul si clinica viitorului, noi modalitati de design pentru servicii de sanatate, transformarea digitala a industriei farma si de asigurari, inteligenta artificiala, realitate virtuala si augmentata, interventii digitale sau dispozitive de monitorizare (wearables).

iCEE.health are in acest an si sesiuni aplicate:

  • Workshop pentru implicarea pacientilor, extrem de relevant in era GDPR. Acesta este oferit de experti de la Stanford Medicine X: Justin Lai, MPH, Designer Servicii de Sanatate (dintre proiecte, Biroul White House pentru Stiinta si Tehnologie si Politici, Eli Lilly si Departamentul de Stat din SUA pentru Servicii Umane si in Sanatate), si Sylvie Dobrota, Cercetator Asociat.
  • Un masterclass in spitalul si clinica viitorului, cu Ksenia Benifard si Simona Ralph, si un masterclass despre transformarea digitala a industriei farma, cu doctorul antreprenor Felix Jackson din Marea Britanie.

Lista completa a speakerilor iCEE.health din acest an este publicata pe site-ul oficial.

Iata doar cateva exemple de speakeri importanti, confirmati:

Shawna Butler, un star absolut in lumea inovatiei in sanatate, parte din echipele Exponential Medicine @ Singularity University si Cancer XPRIZE. Shawna este in consiliul mai multor initiative locale, nationale sau globale, printre care Food+City, End Well, Scoala Olandeza de Inovatie in Sanatate,, Acceleratorul SXSW, MassChallenge Texas, Impact Pediatric Health sau Antreprenoriat si Inovatie pentru Asistente Medicale @ Northeastern University. Mai multe despre Shawna via  iCEE.news

Michael Seres, fondator al companiei de dispozitive medicale conectate 11Health, este si primul pacient antreprenor rezident al Stanford Medicine X 2015, iar, in prezent, face parte din Bordul Executiv. Povestea lui Michael, pe iCEE.news.

“Tehnologia a fost un liant pentru schimbarea sanatatii in general. Nu mai suntem izolati, poti intra online si te conectezi, inveti si comunici cu pacienti din alte parti ale lumii, cum nu era posibil pana acum”,

Michael Seres

Diane Jooris, co-fondator & CEO @ Oncomfort, companie care ofera singura solutie VR medicala certificata CE pentru durere si anxietate. Inainte de a fonda compania VR Oncomfort, Diane a fost Specialist in Interventii Minte – Corp la Centrul de Cancer Anderson (Houston, Texas), unde a utilizat hiponoza clinica in sala de operatii in timpul procedurilor chirurgicale.

Horia Maior, Cercetator Asociat @ Horizon Mixed Reality Lab, este beneficiarul unui premiu al Consiliului pentru Cercetare in Stiinte Fizice si Inginerie din Marea Britanie, iar cercetarea multidisciplinara pe care o desfasoara este in domeniul Interactiune Om-Calculator, Interfete Calculator – Creier si Factori Umani, cu impact in multe domenii, inclusiv in sanatate.

Michael Fergusson, CEO & Fondator @ Ayogo, o companie recunoscuta de doua ori ca fiind in top 100 cele mai innovative companii mHealth din lume.  Michael a strans multe puncte: a fost desemnat cel mai tanar antreprenor social Ernst & Young’s si a fost inclus in PharmaVOICE 100, prin nominalizare de catre profesionisti din domeniul stiintelor biomedicale.

Si asta nu e tot. Se anunta o editie exceptionala pentru startup-urile ehealth.

  • eHealth Hub revine cu Academia destinata startupurilor in sanatate. Acestea pot aplica pana pe 3 iunie, iar cei selectati vor avea acces gratuit la iCEE.health. Tot eHealth Hub ofera un workshop gratuit despre reglementarile privind dezvoltarea de aplicatii si dispozitive medicale. Mai multe, aici.
  • Startup-urile care inoveaza in sanatate, la concursul 200s of Fame, se vor bucura de un juriu dedicat. De exemplu, Eugene Borukhovich, lider Sanatate Digitala si Inovatie @ Bayer G4A si lider global in acest domeniu, revine la @ iCEE.health/iCEE.fest si ca membru in juriul “200 Seconds of Fame“.  Aplicatiile se trimit pana pe 1 iunie, mai multe aici.

Ca in fiecare an, iCEE.health are si o sesiune in limba romana, in care vor fi discutate noi modele de servicii medicale din Romania.

Studentii la medicina si doctorii rezidenti beneficiaza de discount de 50%, prin email la [email protected].

Consultati agenda aici, pentru scena principala, Focus 2, si scena cu sesiuni aplicate, Focus 4.

iCEE.health 2018 are loc in Bucuresti, pe 14 iunie, in cadrul festivalului iCEE.fest (14-15 iunie).

Biletele pot fi achizitionate aici. Iar toti cei care fac parte din comunitatea MEDIjobs beneficiaza de un discount de 20% la cumpararea unui bilet, prin folosirea codului ICEEhealth20MJ.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment