5 ani de MEDIjobs | De ziua noastră voi sunteți în centrul atenției

5 ani de MEDIjobs | De ziua noastră voi sunteți în centrul atenției

MEDIjobs împlinește în luna august 5 ani de la înființare. Poate părea puțin, dar vorba „am crescut cât alții-n 10 ani” ni se potrivește cel mai bine, pentru că de la început ne-am propus să ne dezvoltăm într-un ritm accelerat pentru a-i putea ajuta pe ceilalți. 

Din 2015 ajutăm profesioniștii din domeniul medical și farmaceutic să își construiască o traiectorie profesională și să își găsească un loc de muncă conform preferințelor și nevoilor lor. Am fost alături de mulți candidați în găsirea locului de muncă ideal, iar aceștia ne-au răsplătit cu zâmbete și cuvinte frumoase. Succesul vostru a reprezentat puterea și motivația noastră de a continua. 

Astăzi, comunitatea noastră a ajuns la aproximativ 46 000 de specialiști medicali și 1500 de companii. Vă suntem cu adevărat recunoscători că ne sunteți aproape și aveți încredere în noi! 

Și pentru că orice bucurie trebuie împărtășită cu cei apropiați, echipa MEDIjobs v-a pregătit super mega surprize pentru toată luna august.

Surpriză Candidați
Despre ce este vorba mai exact?

În luna august desfășurăm pe pagina noastră de Facebook campania MEDIcelebration, la finalul căreia vă punem la dispoziție 3 vouchere valabile pe website-ul celor de la In White Romania Uniforme Medicale în valoare de:

✔️ 500 RON

✔️ 300 RON

✔️ 200 RON

Premiile vi le puteți alege chiar voi. Da, chiar puteți comanda orice de pe site-ul lor în baza gift cardului!

Mai jos găsiți regulile concursului:

Pentru a te înscriere la concurs este necesar să fii specialist medical (doctor, asistent medical, biolog, infirmier etc.) sau să lucrezi în industria farmaceutică (farmacist, asistent de farmacie), ori să urmezi studii în aceste două domenii. 

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

  1. Creează-ți un cont de candidat gratuit în platforma MEDIjobs la adresa https://bit.ly/3i7RKKG

* te rugăm să te înregistrezi cu o singură adresă de e-mail, mai multe conturi create nu îți vor aduce și mai multe șanse de câștig. 

  1. În cazul în care ai deja un cont în platforma noastră, tot ce trebuie să faci este să accesezi linkul —> https://bit.ly/2FHTSer și să răspunzi la un chestionar scurt de 3 minute, iar la final să ne lași o adresă de email.  
  1. Dă-ne like și follow pe Facebook și Instagram pentru a putea afla dacă ești printre câștigători. Instagram 👉 https://bit.ly/39tCGUO

⏳ Campania se va desfășura în perioada 1 august – 30 august 2020, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați în data de 31 august pe pagina noastră de Facebook. 

📜 Află mai multe despre termenii și condițiile concursului: https://bit.ly/2EyEXm5

__________________________

Surpriză Companii

Și pentru că prețuim și companiile alături de care lucrăm, am pregătit o surpriză cu super reduceri pentru procesele de recrutare!

Dacă conduci o clinică sau un spital și ai nevoie de personal medical, în luna august poți beneficia de 50% reducere la un proces de recrutare de asistent medical. 

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de reducere? 
  1. Creează-ți un cont de companie gratuit în platforma MEDIjobs la adresa: https://bit.ly/2DmpVQ2
  1. În cazul în care ai deja un cont în platforma noastră, tot ce trebuie să faci este să accesezi linkul —> https://bit.ly/2BXFWeF și să răspunzi la un chestionar scurt de 3 minute. 

Reducerea se aplică doar pentru inițierea unui proces de recrutare de asistent medical, iar dacă urmezi pașii de mai sus beneficiezi automat de discount. Reducere valabilă în perioada 1-31 august.

Abia așteptăm să vă oferim cadourile!

Mult succes,

Echipa MEDIjobs

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment