Castigatorul concursului Eroul Meu Medical

Castigatorul concursului Eroul Meu Medical

Pe data de 31 martie s-a încheiat concursul MEDIjobs #eroulmeumedical. Peste 7500 de oameni ne-au vizitat pagina de concurs și 135 dintre aceștia au avut înscrieri valide. Pentru a fi eligibili, ei au inscris numele unui mentor medical care le-a insuflat pasiunea pentru medicină.

Fiecare dintre cei 135 de persoane au nominalizat persoana de către care au fost inspirați, fie că această persoană a fost un specialist medical recunoscut în întreaga tară sau un membru al familiei care i-a îndrumat și sprijinit. Indiferent cine a fost persoana nominalizată, este clar că personalul medical este o comunitate aparte, care știe să prețuiască oamenii cu adevărat valoroși și să le mulțumească pentru contribuția lor în acest domeniu.

Persoanele cu cele mai multe nominalizări au fost Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă, Prof. Dr. Cătălin Copăescu, Prof. Dr. Ioan Lascăr, Prof. Dr. Alexandru-Vladimir Ciurea, Prof. Dr.  Alexandru Pesamosca și Prof. Dr. Bajenaru Ovidiu.

Echipa MEDIjobs va încerca în următoarea perioada să ia legătura cu o parte din acești specialiști care au inspirat numeroase cariere medicale.

Urmăriți-ne în continuare pentru a citi interviurile cu aceștia și pentru a fi la curent cu viitorul concurs MEDIjobs. Mulțumim tuturor celor care au participat la concurs. Și nu în ultimul rând, felicitări Dnei Gheorge Cristina-Elena, câștigătoarea concursului #eroulmeumedical.

Despre Autor

Catrinel Hagivreta

Unde te afli in cariera?

mai sunt 3 intrebari

In ce orase ai vrea sa lucrezi?

mai sunt 2 intrebari

Ce iti doresti de la urmatorul job?

mai este o singura intrebare

Am ani de experienta
si as vrea sa ma dezvolt profesional ca .

Ce alte aspecte ti-ai dori sa imbunatatesti profesional?

este ultima intrebare

Multumim pentru raspunsuri!

Alatura-te celei mai mari comunitati digitale din Romania dedicata exclusiv specialistilor medicali si acceseaza Gratuit resurse pentru a te implini profesional.
Inscrie-te pentru a primi oferte relevante si sfaturi de cariera direct in casuta ta de email!
Înapoi
Facebook Comment