Cadoul MEDIjobs pentru voi – uniforma medicala cadou

Cadoul MEDIjobs pentru voi – uniforma medicala cadou

Am sarbatorit in luna august un an de la infiintare, iar in acest scurt timp, am reusit sa construim o comunitate extraordinara, in care exista o adevarata simbioza. Platforma ajuta candidatii sa se dezvolte profesional si sa isi gaseasca urmatorul job, iar acestia au impartasit pareri bune despre MEDIjobs catre prieteni, familie, colegi de munca. Iar pentru asta, suntem cu adevarat recunoscatori.


In acest moment comunitatea noastra a ajuns la peste 7800 de candidati si 450 de companii, cresterea fiind una accelerata. Mai mult decat atat, o parte din voi si-au gasit jobul mult visat prin MEDIjobs. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa va ajutam. Atat de bucurosi, incat ne dorim sa va si premiem!


Fiecaruia dintre voi care si-au gasit job prin platforma noastra vrem sa va oferim, cadou, o uniforma medicala nou-nouta cu care sa va dati pe spate noii colegi. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne povestiti cum v-a ajutat MEDIjobs sa va gasiti noul job, printr-un review pe pagina noastra de Facebook. Apoi va inscrieti pe acesta pagina CLICK AICI pentru a primi uniforma.


Procesul este simplu: va inscrieti, scrieti review, dupa care, imediat dupa validarea angajarii, va sunam sa ne spuneti preferintele si adresa de livrare pentru cadou.  


Este felul nostru de a va multumi si inca o dovada a faptului ca MEDIjobs va fi altaturi de voi, pe tot parcursul carierei voastre.


Cu drag,

Echipa MEDIjobs


Link inscriere: CLICK AICI

Link Facebook review: CLICK AICI

Despre Autor

Catrinel Hagivreta

Facebook Comment