Au inceput inscrierile pentru cea de-a VIII-a editie a Congresului National cu participare internationala pentru Studenti, Farmacisti si Medici Rezidenti „GalMed” 2018

Au inceput inscrierile pentru cea de-a VIII-a editie a Congresului National cu participare internationala pentru Studenti, Farmacisti si Medici Rezidenti „GalMed” 2018

Primavara va aduce in viata medicala galateana cea de-a VIII-a editie a Congresului National cu participare internationala pentru Studenti, Farmacisti si Medici Rezidenti „GalMed” 2018, devenit deja o traditie, organizat de Societatea Studentilor Medicinisti Galati, in parteneriat cu Universitatea „Dunarea de Jos” Galati si Facultatea de Medicina si Farmacie.

Evenimentul stiintific si educational se va desfasura in perioada 22-25 martie 2018, iar cele 4 zile de congres vor fi destinate atat conferintelor  si workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sanatatii, cat si prezentarilor de lucrari stiintifice. Sunt asteptati sa participe studenti, farmacisti, medici rezidenti, medici dentisti, dar si asistenti medicali si moase, la una din cele trei sectiuni, respectiv: Medicina Generala (include si specializarea Asistenta Medicala Generala si Moase), Medicina Dentara si Farmacie, fiecare avand 2 subsectiuni: prezentari orale si poster.

Printre scopurile congresului se enumera: crearea unui eveniment cu rolul de a incuraja implicarea studentilor, farmacistilor, medicilor dentisti, medicilor rezidenti si asistentilor in activitati de cercetare, completarea pregatirii practice pe care o dobandesc studentii de-a lungul timpului; imbunatatirea cunostintelor si tehnicilor medicale, recunoasterea valorii stiintifice si incurajarea imbunatatirii continue prin selectarea si premierea celor mai bune lucrari.

„Proiectul isi propune sa fie o forma deosebita de comunicare, cunoastere si schimb de experienta pentru participanti. Se doreste incurajarea studentilor sa redacteze si sa prezinte lucrari stiintifice, sa faca publice rezultatele obtinute in urma studiilor clinice si cercetarilor la care au contribuit, cat si sa promoveze un ghid de bune practici in domeniul medical, subliniind cele mai importante idei enuntate in cadrul discutiilor intre reprezentati de seama ai sistemului de sanatate din Romania si cei care sunt mai noi in bransa. La aceasta editie numarul de participanti a fost estimat la peste 400 de studenti, farmacisti, medici dentisti, medici rezidenti, asistenti medicali si moase, la care se adauga si invitatii nostri de seama.”, a declarat Presedintele SSMG Valentina Mihalcea.

Inscrierile se fac exclusiv pe site-ul: www.galmed.ssmg.ro, unde veti putea gasi detaliile complete ale acestui eveniment de amploare pentru medicina galateana. Congresul va fi creditat cu puncte EMC si EFC, iar cartea de abstracte va fi cotata ISSN.

Societatea Studentilor Medicinisti Galati este deschisa colaborarilor cu institutiile sau societatile comerciale ce isi doresc sa investeasca in sanatate si sa contribuie la buna desfasurare a congresului. Pentru detalii, le puteti scrie pe adresa de e-mail: [email protected] sau ii puteti contacta la numarul 0743 667 231.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment