4 ianuarie 2016 – Luna plina. Nu te lasa eclipsat. Aplica pe MEDIjobs.ro

4 ianuarie 2016 – Luna plina. Nu te lasa eclipsat. Aplica pe MEDIjobs.ro

START LA GOANA DUPĂ JOBURI. TU EȘTI ACOLO?

Odată cu începerea noului an calendaristic, atât companiile, cât și candidații, doresc o reîmprospătare a locurilor de muncă. Ianuarie este cea mai activă lună atunci când vine vorba de angajări, iar acest lucru este bine-cunoscut în întreaga lume.

Cele mai importante companii din domeniul medical au deja schițată schema de personal pentru 2016, iar următorul pas este demararea recrutării de personal nou. Concluziile trase la finalul anului precedent au subliniat nevoia angajărilor și aceasta trebuie satisfăcută cât mai rapid, cu aducerea unor specialiști relevanți.

De cealaltă parte, cei care își caută de lucru vor să înceapă anul cu dreptul și să găsească rapid locul de muncă mult vizat. Împrospătați fizic și psihic după trecerea sărbătorilor, toți cei care vor să se angajeze vor avea un avânt suplimentar la începutul lui ianuarie 2016.

Ca și concluzie, în prima luni din an, pe 4 ianuarie, toată lumea are un singur gând: poziționarea personalului perfect pe pozițiile libere din companii. MEDIjobs Romania dorește să ajute ambele tabere, companii și candidați, și vă așteaptă pe platformă pentru a da o nouă față sistemului medical românesc din 2016.

Cifrele MEDIjobs în 2015

  • 215 companii înscrise pe platformă

  • 3.119 CV-uri prezente pe platformă

  • 33 de oraşe în care am oferit oportunităţi de carieră

  • 2.638 de fani pe Facebook

  • Am avut 86 de întâlniri cu profesionişti care ne-au ajutat să ne perfecţionăm pentru voi

  • De 120.872 de ori a fost vizitat site-ul MEDIjobs

Nu uitați: 4 ianuarie 2016 – Lunea în care aplică lumea

Despre Autor

Catrinel Hagivreta

Facebook Comment