Avanti

AVANTI este un centru medical de diagnostic și tratament ale cărui obiective constau în oferirea de servicii medicale în specialități precum: alergologie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie etc.

Centrele medicale AVANTI își propun să îmbunătățească sănătatea pacienților, dar și sectorul medical prin creșterea substanțială a cantității, calității și actualității informațiilor utile pe care le furnizează atât pacienților, cât și personalului medical.

Bucharest

Cluj-Napoca, Constanta, Brasov
Avanti

Echipa Avanti

Marius Golescu
CEO AVANTI
Manuela Stoenescu
HR Manager
Dr. Vlad Panduru
Medic specialist cardiologie

Despre noi

Fresenius Medical Care este un centru medical de diagnostic și tratament ale cărui obiective constau în oferirea de servicii medicale în specialități precum: alergologie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie etc. Fresenius Medical Care își propune să îmbunătățească sănătatea pacienților, dar și sectorul medical prin creșterea substanțială a cantității, calității și actualității informațiilor utile pe care le furnizează atât pacienților, cât și personalului medical. 

Despre noi

Misiunea FRESENIUS este simplă, dar cu impact: să îmbunătățească viața oamenilor din întreaga lume. Membrii echipei AVANTI se concentrează pe nevoile pacienților, analizând modalități noi și inovatoare de a contribui la sănătatea și vindecarea lor. Acest ethos este adânc înrădăcinat în toate aspectele organizației și contribuie în mare măsură la pasiunea și energia pe care angajații o aduc la muncă în fiecare zi.

Valori și cultura organizațională

Valori și cultura organizațională

Alătură-te echipei noastre

Cu peste 200 de centre medicale în întreaga țară, AVANTI este compusă dintr-o echipă diversă care se dedică îmbunătățirii calității vieții pacienților. Centrele medicale AVANTI apreciază pasiunea, deschiderea și inovația continuă, oferind totodată o varietate de oportunități de dezvoltare profesională angajaților săi.

Acest lucru le permite angajaților AVANTI să fie în fruntea dezvoltării și inovării sectorului medical. Din aceste motive, și mai mult, GLG a fost desemnată cea mai bună companie medicală în ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare a carierei pe care le oferă angajaților săi. 

Alătură-te echipei noastre

Având în vedere natura dinamică a industriei medicale, membrii echipei AVANTI sunt la curent cu noutățile din sectorul medical. AVANTI încurajează angajații să-și dezvolte abilitățile prin oportunități de învățare oferindu-le inclusiv sesiuni de prânz și ateliere de formare a competențelor și instruire practică. Cu încredere, îndrumare și sprijin din partea conducerii, membrii echipei AVANTI sunt capabili să preia controlul și să avanseze în carieră.

Angajații centrelor medicale AVANTI primesc beneficii complete. Pe lângă beneficiile standard, angajații primesc o zi plătită în plus pentru a face voluntariat la o organizație caritabilă. Angajații pot beneficia, de asemenea, de un serviciu de transport gratuit către casă, dar și către locul de muncă. Fiecare clinică este echipată cu o sală de gimnastică și mese gratuite. Cu accent pe o atitudine pozitivă, membrii echipei AVANTI pot profita de diverse programe de-a lungul anului, inclusiv cursuri de fitness și sesiuni de aprofundare a cunoștințelor în domeniul medical.

Beneficii

Beneficii

Articole despre Centrele medicale AVANTI

Vedeti toate articolele
AVANTI pe Instagram