Startup-ul românesc MEDIjobs a atras investiții de aproape 1 milion de dolari

Startup-ul românesc MEDIjobs a atras investiții de aproape 1 milion de dolari

MEDIjobs a deschis primul birou în SUA și caută specialiști pentru a continua dezvoltarea la nivel local și internațional

București, iulie 2019: Startup-ul românesc MEDIjobs, cea mai mare platformă online de recrutare în domeniul medical din România, a atras investiții de aproape 1 milion de dolari. După ce anul trecut a obținut prima finanțare de tip angel, în urma căreia  doctorul Wargha Enayati s-a alăturat acționariatului companiei,  MEDIjobs a trecut anul acesta printr-o nouă etapă majoră de finanțare, prin care a atras aproape 900.000 de dolari de la fondul de investiții  Gapminder VC și alți investitori de tip business angels. 

Anul 2019 a fost până acum un an extrem de bun, începând cu participarea în acceleratorul Techstars Berlin. Este un an în care ne-am propus și am reușit să internaționalizăm platforma MEDIjobs. Este un moment crucial în dezvoltarea companiei și suntem extrem de încântați să îi avem alături de noi pe Gapminder. Prin această investiție vom continua să ne extindem prezența în România, unde lucrăm cu aproape 200 de clinici și spitale, dar și operațiunile la nivel internațional. Avem planuri mari în următoarele 12 luni, așa ca suntem în căutare activă de colegi noi, pasionați, în echipele de software development, marketing și sales în sediul din București, care să ne ajute să facem din MEDIjobs încă o companie românească de succes la nivel internațional”, declară Catrinel Hagivreta, co-fondator și CEO al MEDIjobs.  

„Lipsa aplicanților pentru anumite poziții cheie și aplicațiile care nu corespund profilului postului reprezintă unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă angajatorii. Întrucât cererea de candidați rămâne una foarte ridicată, am dezvoltat algoritmi inteligenți pentru a automatiza selecția și identificarea celui mai potrivit angajat pentru postul respectiv. Totodată, am inversat procesul de recrutare, în sensul că odată ce identifică un candidat care corespunde cerințelor lor, companiile se adresează direct acestuia, îi pot trimite o propunere personalizată sau alte solicitări suplimentare. Datele arată că prin intermediul platformei noastre, companiile reușesc să ocupe posturile vacante de cinci ori mai rapid decât dacă ar utiliza alte platforme de recrutare”, a declarat George Hagivreta, co-fondator și COO al MEDIjobs. 

MEDIjobs ajunge, astfel, la un nou nivel de dezvoltare și își extinde echipa de specialiști atât din România, cât și la nivel internațional. Astfel, în luna iulie a acestui an a fost deschis primul birou MEDIjobs în Statele Unite ale Americii. Compania urmărește să își consolideze prezența pe Coasta de Est a Americii, iar de anul viitor va explora posibilitatea de a se extinde și în alte state de pe continentul american. Biroul din Statele Unite, cu sediul la New York, are deja un număr de peste 63 de clienți care cumulat, înregistrează peste 1.000 de nevoi de recrutare pe an. 

Datorită echipelor de experți și a celor mai noi tehnologii pe care aceștia le dezvoltă, MEDIjobs reușește să răspundă nevoilor unei piețe cu cel mai rapid nivel de creștere în ocuparea forței de muncă. Ne-am luat angajamentul de a sprijini MEDIjobs pe termen lung și suntem încrezători că va fi printre cele mai de succes companii din portofoliul nostru”, spune Inti Paolucci, Partener, Gapminder VC. 

În prezent, MEDIjobs  înregistrează aproape 30.000 de utilizatori unici pe platformă, precum și o rată de retenție a clienților  de 80%.

Dr. Wargha Enayati:Cei 25 de ani de experiență în domeniul serviciilor medicale sunt relevanți atunci când ți se prezintă afaceri noi, iar pentru MEDIjobs am văzut imediat că pot fi un Angel Investor care să îi sprijine în a pune pe picioare ceea ce s-a transformat deja în cea mai mare platformă de recrutare medicală din România. Mai ales că și eu folosesc serviciile MEDIjobs ca oricare angajator de pe piață pentru companiile mele din grup: Intermedicas (clinică de second opinion și concierge medical), Policlinicile sociale din cadrul Fundației, MedicHub și partenerul său MediaMed Publicis (două companii de comunicare și marketing medical), Docbook (un alt startup în care am investit) dar, cel mai mult platforma va fi folosită pentru contractarea celor aproape 400 de medici și personal medical care vor lucra în Enayati Medical City începând cu anul viitor, cel mai mare complex medical dezvoltat privat și de stat din 1989 încoace dedicat vârstnicilor, care include și un spital de oncologie”.   

——–

Despre companie 

MEDIjobs, membră a Enayati Group, este o companie 100% românească, deținută integral privat, care se află în plină dezvoltare a business-ului în SUA. MEDIjobs este prima platformă din România care conectează companiile cu specialiștii din domeniul medical și este un proiect dezvoltat ca urmare a identificării în decursul ultimilor ani a unei nevoi în piața medicală din România.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment