Măștile inteligente, vedete în cadrul Consumer Electronics Show

Măștile inteligente, vedete în cadrul Consumer Electronics Show

Marile companii tehnologice vin în ajutorul populației și aduc pe piață măștile inteligente care, nu numai că ne protejează de virusuri și de poluare, dar au și funcții de sterilizare și alte funcționalități importante.

Purificatorul de aer creat de LG face parte din gama de produse PureCare și oferă o protecție mare persoanelor care poartă acest tip de mască.

Un proiect asemănător, creat recent de compania Razer, este masca N95 transparentă, cu filtre speciale care blochează peste 95% din particulele aflate în aer.

Cele două tipuri de măști inteligente respectă standardele de siguranță necesare și oferă o protecție foarte mare a populației în pandemia de COVID-19.

Citește și: Top 3 descoperiri VR în medicină

Masca LG PuriCare 

Dr. Park, președinte și CTO al LG Electronics, a vorbit la CES® 2021 despre produse revoluționare, cum ar fi purificatorul de aer LG PuriCare Wearable, care contribuie fără efort la asigurarea bunăstării și a siguranței consumatorilor.

Masca PuriCare de la LG este creată special pentru a proteja populaţia de aerul poluant sau de virusuri. Acest purificator portabil are baterie reîncărcabilă și are o greutate de aproximativ 400 de grame.

Citește și: Scenarii: Cum va arăta domeniul farmaceutic în viitor

Masca N95 de la Razer

La fel ca cea creată de LG, masca N95 de la Razer a fost creată special pentru a proteja populația în contextul pandemiei de COVID-19. 

Aceasta are un design plăcut, partea din față este transparentă, iar în laterale are două difuzoare care amplifică vocea celui care o poartă.

Project Hazel a fost numită „cea mai inteligentă mască facială din lume”, care oferă filtrare bidirețională, datorită celor două ventilatoare care se pot reîncărca și care ajută la reglarea fluxului de aer din interiorul măștii.

Rama acesteia este din silicon, pentru o fixare mai bună pe față și o mai bună protecție împotriva virusurilor și poluării.

Aceste măști sunt reutilizabile, ele au funcționalitatea de sterilizare, de aceea cei care le poartă sunt protejați foarte bine.

Ești specialist medical și ești în căutarea unui loc de muncă? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment