Conferința Națională a Medicilor de Familie, în perioada 04 – 07 noiembrie 2021

Conferința Națională a Medicilor de Familie, în perioada 04 – 07 noiembrie 2021

Conferința Națională a Medicilor de Familie, sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), se va desfășura anul acesta în perioada 04 –07 noiembrie.

Tema centrală a evenimentului este “Medicina de familie – serviciul de permanență al sistemului sanitar pe durata pandemiei”.

„Dorim ca medicii de familie, care sunt interfața sistemului medical cu pacientul, să fie permanent ancorați la ultimele noutăți și să aibă la îndemână instrumente de informare profesionale de cea mai înaltă calitate. Pandemia de COVID-19 a transformat spațiul virtual într-o nouă realitate care poate compensa restricțiile impuse întâlnirilor în persoană, transformând Conferința Națională a Medicilor de Familie într-o experiență exclusiv online”.

Cum se fac înscrierile

Conferința Națională a Medicilor de Familie se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical. Pentru participarea la eveniment este necesară înregistrarea prin intermediul formularului de înscriere.

Cei care își doresc să participe cât mai activ la eveniment şi să susţină prezentări orale în cadrul Conferinţei, trebuie să trimită rezumatele lucrărilor, care vor intra ulterior într-un proces de evaluare, în urma căruia se va decide dacă vor fi prezentate în programul științific şi publicate în cadrul unui supliment de rezumate al conferinței cotat ISBN.

Citește și: Medicii de familie își vor informa telefonic pacienții să se vaccineze

Caracteristici tehnice ale rezumatului

Autorul are obligativitatea de a respecta următoarele criterii de tehnoredactare (în caz contrar rezumatul va fi respins):

  • Rezumatele se vor trimite obligatoriu în ambele limbi română şi engleză (un singur document pentru ambele limbi),
  • Corpul rezumatului nu trebuie să depăşească 250 de cuvinte pentru fiecare limbă (fără titlu, autori şi afiliere),
  • Se va folosi obligatoriu formatarea Times New Roman 12, spaţiere 1.15,
  • Numele şi prenumele autorilor şi co-autorilor se vor introduce complet, fără prescurtări,
  • Se vor folosi termeni generici. De evitat folosirea denumirilor comerciale ale produselor!
  • Nu se va folosi grafică (imagini, figuri etc.) sau tabele în rezumat.

Rezumatele trebuie să fie trimise pe adresa de e-mail [email protected], într-un document Word, respectând toate caracteristicile tehnice de redactare menționate.

Te-ar putea interesa și: A fost aprobată ordonanța pentru vaccinarea la domiciliu de către medicii de familie. Cum vor fi recompensate cadrele medicale

Rezumatele vor fi evaluate de cel puţin 2 membri ai Comitetului Științific, în decurs de 2 săptămâni de la încheierea procesului de acceptare a rezumatelor, iar rezultatul evaluării va fi transmis prin e-mail autorului de corespondență. Acestuia i se vor transmite condițiile de prezentare și secțiunea în cadrul căreia lucrarea a fost admisă, în cazul în care rezumatul va fi acceptat.

Ești specialist medical și vrei un loc de muncă mai bine plătit? Înscrie-te gratuit pe MEDIjobs, iar noi îți vom aduce cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment