Site icon MEDIjobs

Angajații din serviciile de ambulanțe vor avea uniformă nouă

uniformă serviciile de ambulanțe

Ministerul Sănătății va modifica echipamentul de protecție și uniforma de ceremonii pentru personalul de intervenție din serviciile de ambulanțe din țară și din București, deoarece au fost înregistrate nemulțumiri din partea angajaților cu privire la actualele articole vestimentare, aceștia refuzând să le poarte. 

Este nevoie de modificarea specificațiilor uniformei, deoarece cea pe care o poartă în prezent angajații din serviciile de ambulanțe este incomodă, nu este adaptată activității acestora și se degradează într-un timp prea scurt. Astfel, potrivit proiectului de modificare a ordinului, se impun modificări ce au rolul de a crește gradul de rezistență a materialelor la purtare, spălare, temperaturi extreme, și care să reducă refuzul de a fi purtat de către angajați.

„Se are în vedere totodată, posibilitatea sporirii nivelului de responsabilizare a autorității contractante privind calitatea materialelor echipamentelor contractate și mărimilor corespunzătoare fiecărui purtător, evitându-se neconcordanțele înregistrate până în prezent sub aceste aspecte”, se arată în referatul de aprobare

Modificările pe care le prevede proiectul sunt: 

Citește și: România va avea două avioane-ambulanță pentru transportul pacienților cu probleme grave

Iată și un INTERVIU | Boțan Alexandru, asistent medical pe ambulanță și instructor de prim-ajutor

Ești specialist medical și ești în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Exit mobile version