Site icon MEDIjobs

Proiect: Managerii spitalelor publice vor fi evaluați până la 31 mai 2022

evaluare manageri

Ministerul Sănătății a elaborat un proiect de ordin prin care prelungește data limită de evaluare a managerilor din spitalele publice până la 31 mai 2022. Evaluarea se face pentru activitatea din anul 2021. Proiectul de Ordin este afișat în transparență decizională, pe site-ul Ministerului Sănătății.

Ordinul precedent specifica că evaluarea se va face până la finalul lunii aprilie a anului următor. Autoritățile motivează măsura “având in vedere contextul epidemiologic actual, generat de pandemia de COVID-19, și ținând cont de perioada de tranziție a unităților sanitare cu paturi care au fost transformate, pe perioada stării de alertă, în spitale suport COVID-19, sau care au avut în structură secții COVID-19”.

Vor fi evaluați managerii care au contractul de management în perioada de valabilitate și au condus spitalul public respectiv pe o perioadă de cel puțin 6 luni în anul evaluat, se mai arată în proiectul de ordin.

Angajezi specialiști medicali? Creează un profil de companie aici, spune-ne ce posturi libere ai, iar noi te conectăm cu candidați calificați.

Exit mobile version