Studenții Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București se pot înscrie într-un program care îi va învăța cum să-și deschidă o afacere și cum să o transforme într-o poveste de succes.
Societatea Antreprenorială Studențească a Facultății de Medicină invită tinerii să participe la programul de dezvoltare a competențelor antreprenoriale „Student Antreprenor”. Potrivit unui anunț publicat pe pagina oficială a instituției academice, în acest program se pot înscrie studenții și absolvenții în primii trei ani.
„Ai fost atras dintotdeauna de antreprenoriat? Eşti o fire curajoasă şi plină de creativitate, dar nu ştii care sunt pașii necesari pentru a-ți construi o afacere de succes? Programul “Student Antreprenor” îşi propune, cu ajutorul unor traineri și mentori experimentați, să te pregătească pentru lansarea unei afaceri de succes”, se arată în anunțul oficial al programului.
Citește și Top 7 resurse online și offline pentru studenții la medicină
Tinerii participanți vor parcurge trei etape ale acestui program, după cum urmează:
- cursul de competențe antreprenorial „Student Antreprenor” ediția a IV-a (în perioada 17 – 20 iulie);
- școala de vară, în care sunt organizate activități tematice intensive, alături de „profesioniști cu rezultate remarcabile în domeniul antreprenoriatului” (în perioada 21 – 29 septembrie);
- concursul planurilor de afaceri, unde echipele pot câștiga premiul cel mare, care constă într-o bursă și o deplasare în străinătate, în cadrul unei companii sau în cadrul unei instituții de profil (în perioada 9 – 31 octombrie).
Înscrierile sunt efectuate pe bază de dosar și au loc până în data de 27 iunie, iar locurile sunt limitate, fiind admiși 20 de participanți. În data de 13 iulie va fi comunicată lista participanților.
Evaluarea dosarelor va avea în vedere aspecte precum:
- Abilitățile de comunicare și leadership;
- Inițiativa în participarea la activități extracurriculare;
- Participarea la activități de voluntariat;
- Abilitățile creative.
De menționat este faptul că pentru studenții din anii I și II, programul de învățământ licență, se va acorda un punctaj bonus pentru compensarea lipsei experienței de participare la activități extracurriculare, de voluntariat.
Te-ar putea interesa și De la teorie la practică… medicală: Cât de mult îi ajută facultatea pe studenți pentru o carieră în medicină?
Participarea este gratuită, fiind finanțată de Ministerul Educației și cofinanțată de Facultatea de Medicină „Carol Davila”, potrivit metodologiei programului.
Ești student la medicină și vrei să fii la curent cu oportunitățile din piață? Înscrie-te gratuit pe MEDIjobs, iar noi îți vom trimite cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.
MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc.
Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.