Site icon MEDIjobs

60 de posturi de asistent medical generalist, scoase la concurs de Administrația Penitenciarelor

asistent penitenciar

Zeci de posturi de asistent medical generalist sunt scoase la concurs de Administrația Națională a Penitenciarelor pentru centrele de detenție din mai multe județe din țară. Pentru a participa la concurs, asistenții medicali au nevoie de studii medii în specialitatea și trebuie să fie membri ai Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti. 

Este vorba despre 60 de poziții libere de asistent medical generalist, iar pentru concurs se pot înscrie candidații care îndeplinesc o serie de condiții, între care se numără și un „comportament corespunzător care guvernează profesia de poliţist de penitenciare, aspect verificat ulterior desfășurării probelor de concurs”. 

Citește și Ce joburi din domeniul medical sunt cele mai căutate în 2023?

Care sunt îndatoririle unui asistent medical de penitenciar

Potrivit anunțului publicat de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), asistentul medical generalist din unitățile de detenție are mai multe atribuții, între care și: 

Vezi și Tu știi ce trebuie să negociezi întotdeauna în contractul de muncă?

Cine poate participa la concurs 

Candidații care doresc să ocupe un post de asistent medical în cadrul unităților ANP au o serie de condiții pe care trebuie să le întrunească înainte de înscrierea la concurs: 

Pentru acest concurs sunt prevăzute trei probe: proba practică de verificare a aptitudinilor, interviul și proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor. Dosarele de înscriere cu toate documentele necesare pot fi depuse direct la sediul unității care are posturi libere până în data de 31 ianuarie inclusiv. Potrivit listei publicate de ANP, peste 20 de penitenciare din țară au nevoie de asistenți medicali, iar cele mai multe poziții vacante sunt în Penitenciarul Jilava din București (10 posturi libere). 

Ești asistent medical și vrei un loc de muncă mai bine plătit? Înscrie-te gratuit pe MEDIjobs, iar noi îți vom aduce cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Exit mobile version