Site icon MEDIjobs

5 moduri prin care poti fi productiv…chiar si in cele mai proaste zile

Cu toti vrem sau ni se cere sa fim cat mai productivi in fiecare zi. Vrem sa ajungem acasa, dupa o zi de munca, multumiti de faptul ca am oferit maximul posibil si am realizat cat mai multe lucruri. Sentimentul dupa o zi in care am fost foarte activi, cu rezultate bune, este extraordinar. Te umple de energie, de incredere, te motiveaza. Si, de multe ori, este usor sa fii productiv. Este suficient sa ai o lista clara a lucrurilor pe care vrei sa le realizezi in acea zi si sa iti programezi activitatile corect. Acestea sunt majoritatea zilelor, fie ele normale sau chiar bune.


Insa…problema mare apare atunci cand ai o zi proasta. O zi in care simti ca nu poti sa te ridici din pat. Ziua de munca, cu toate activitatile si responsabilitatile din ea, iti pare fara rost, complicata si coplesitoare.


Nu exista o reteta clara pentru ce te face sa ai aceste zile proaste. Motivul pentru care acest fenomen se intampla poate fi faptul ca nu ai dormit suficient. Poate te-ai certat cu cineva drag si inca te gandesti la asta. Poti fi nervos, obosit, letargic, suparat, deprimat. Indiferent care este motivul, productivitatea ta in aceste zile poate fi una mai slaba decat in alte zile. De aceea, ai nevoie de putina creativitate pentru a fi sigur ca pana si in aceste momente, performanta ta la job sau chiar colegii tai nu vor avea de suferit. Iata ce poti sa faci:







Pentru sanatatea voastra,

Echipa MEDIjobs


Exit mobile version