Site icon MEDIjobs

Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă în atenția conducerii pentru îmbunătățirea bazei de tratament

fonduri europene

Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă funcționează în subordinea Casei Naționale de Pensii.

În prezent, se urmărește dezvoltarea institutului prin fonduri europene, astfel, baza de tratament a institutului va fi îmbunătățită, implicit și calitatea serviciilor medicale oferite pacienților.

Această decizie a fost luată în urma întâlnirii dintre noul Ministru al Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, directorul unității, Corina Griţac, și cu directorul Casei Naționale de Pensii, Daniel Baci.

Citește și: Cercetătorii prezic viitorul COVID-19

Atribuții Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă:

Citește și: Ordin propus de Ministerul Sănătății privind cerințele de școlarizare și pregătire în protecție radiologică pentru personalul implicat

În prezent, în cadrul Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă funcționează şi un centru de vaccinare anti-COVID-19, unde s-au putut vaccina medicii de familie din Sectorul 6 şi asistenţii acestora, personalul medical şi auxiliar din Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, precum şi personalul din anumite centre private de sănătate.

Ești specialist medical și ești în căutarea unui loc de muncă? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România. 

Exit mobile version