Oricine poate deveni un Lider – Te asteptam la Leaders in Healthcare Romania!

Oricine poate deveni un Lider – Te asteptam la Leaders in Healthcare Romania!

Leaders in Healthcare Romania este o miscare.  

De a merge contra tendintei generale. De a intelege ca viitorul este leadership-ul si ca educatia este instrumentul pentru a transforma viitorul in prezent.

Bun venit la Leaders in Healthcare Romania! 

Suntem platforma de recunoastere si formare a liderilor medicali.

Nu suntem o conferinta clasica, acesta nu este un eveniment creat pentru a genera profit. Suntem o platforma de promovare a oamenilor, a liderilor din domeniul medical. Mai mult decat atat, ne-am propus sa devenim o platforma ce conecteaza liderii apreciati de comunitate cu cei care ii apreciaza si care isi doresc sa le calce pe urme.

Misiunea noastra este sa:

  • Educam specialistii medicali in arta leadership-ului — pentru ca de aici porneste schimbarea;
  • Construim o platforma prin care poti interactiona cu liderii pe care ii apreciezi de la orice nivel – pentru ca din relatii de valoare se construiesc proiectele de succes;
  • Oferim acces privilegiat si informal la specialistii care te pot ajuta sa te dezvolti – pentru ca ambitia trebuie sustinuta de expertiza specializata.

Credem ca daca iti doresti cu adevarat ceva, daca iti setezi un obiectiv puternic si iti asumi efortul de a ajunge acolo, nimic nu este imposibil. Povestea este aceeasi, dar totusi ne surprinde de fiecare data.

Povestea antreprenorului care cladeste imperii pornind de la 0. Povestea omului de stiinta care descopera reteta miraculoasa. Povestea medicului recunoscut international pentru profesionalismul sau. Povestea omului care aseaza pe locul doi interesele si bunastarea personala, in favoarea ajutarii celor nevoiasi.

Un lucru il au cu totii in comun: Nimanui nu i-a fost usor. Indiferent de context, cu totii au trecut prin nenumarate momente grele, in care 9 din 10 oameni ar fi renuntat. Dar nu ei. Ei au mers mai departe si au facut diferenta.

Leaders in Healthcare Romania este o platforma care pune reflectoarele asupra acestor lideri pentru ca merita. Este un eveniment ce aduna specialistii medicali din Romania cu scopul de a invata unii de la altii si de a aduce schimbari pozitive.  

Leaders in Healthcare nu are apartenenta politica si nu cauta sa complimenteze pe nimeni. Leaders in Healthcare este un eveniment creat de cativa oameni pasionati, despre oameni pasionati si pentru oameni pasionati.

Este timpul sa ne oprim din a cauta scuze pentru care nu facem ce ne-am dori sau cum ne-am dori. Putem sa aducem schimbare in jurul nostru daca intelegem ca totul porneste de la cum gandim si cum interactionam cu pacientii nostri, cu colegii nostri si cu societatea din jurul nostru. 

Viziunea noastra?

Unii oameni cred ca putin bun nu conteaza atunci cand raul este din abundenta. Un mic act de bunatate nu poate aduce schimbarea. Noi nu suntem de acord.

Noi credem ca micile detalii sunt cele care fac diferenta tocmai pentru ca sunt rare.  

Leadership.

Leaders in Healthcare exista pentru a-i promova pe cei care au ales diferit in momente de cumpana. Cei care fac diferenta si care, datorita acestei alegeri, au devenit astazi referinte in comunitatea medicala. Incurajam si premiem leadership-ul din orice pozitie. Un medic care dezvolta alti medici la randul sau, un manager medical care impinge o echipa catre performanta, un asistent medical care se lupa zilnic pentru bunastarea pacientilor sai cu profesionalism.

Antreprenoriat.

Leaders in Healthcare Romania sustine antreprenoriatul medical si incurajeaza specialistii sa faca un pas in acest sens prin conectarea cu alti antreprenori care au trecut deja prin provocarile inceputului si care pot oferi un sfat relevant.   

  • Lansarea unei afaceri astazi este mai rapida si mai ieftina decat era acum 20 ani.
  • Oricine poate deveni un antreprenor. Poti obtine acces la informatie, expertiza si contactele necesare
  • Tehnologia te ajuta sa inovezi si sa gasesti solutii noi la probleme vechi

Inovatie medicala.

Leaders in Healthcare Romania isi propune sa informeze cu privire la solutiile viitorului si cum fiecare dintre noi poate participa la dezvoltarea urmatoarei aplicatii, device, gadget medical. Viitorul in medicina inseamna imbinarea expertizei specialistului medical cu solutiile tehnologice.

Comunicare si patient care.

Medicina inseamna in primul rand interactiune umana, de aceea este extrem de important cum sa comunici eficient, empatic, pentru a face transfer de incredere catre pacientii tai. Leaders in Healthcare isi propune sa ofere solutii concrete prin care o poti face, direct de la specialisti apreciati pentru aceste calitati.  

Interdisciplinaritate si echipa.

Leadershipul este deprins la nivel individual, dar creeaza efecte la nivel de echipa. Cum poti sa folosesti in practica ta curenta aceste tehnici? Invata la eveniment si aplica-le in echipa in care lucrezi, indiferent de postul pe care il ai.

Mentorship.

Ne dorim sa impiedicam liderii sa fie infranti de negativitate, de demotivarea cauzata de birocratia care ne face sa pierdem timp si ne face sa ne pierdem ambitia. Cum? Participa la LiHR si interactioneaza cu participantii, o sa afli ca multi au trecut prin ce treci tu si au reusit sa depaseasca momentul.  

Primeste acces la antreprenori de succes, lideri apreciati. Aceasta intalnire isi propune sa te ajute sa gasesti calea ta spre succes prin relatii. Cresterea acestor relatii este importanta, asa ca ne vom ocupa direct de a organiza introduceri in reteaua de participanti la conferinta.

Ne numim Leaders in Healthcare Romania cu un motiv.

Probabil industria medicala este cea in care leadershipul ar trebui sa fie promovat si incurajat cu prioritate. Totusi, putin o fac. Si mai putini o practica. Dar credem ca timpurile se schimba si vedem asta in fiecare zi prin interactiunea cu voi, specialistii medicali din Romania. Asa ca a venit timpul sa crestem si o putem face numai impreuna.

Ne vedem la Leaders in Healthcare Romania!

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment