Antibiotice Iași a obținut din nou nota 10 pentru comunicarea cu investitorii, după reușitele din anii precedenți

Antibiotice Iași a obținut din nou nota 10 pentru comunicarea cu investitorii, după reușitele din anii precedenți

Compania Antibiotice a obținut și anul acesta nota 10 în clasamentul celor 77 de companii incluse în indicatorul Vektor, prezentat în cadrul Galei Vektor din 27 ianuarie 2021, de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), cu susținerea Bursei de Valori București (BVB).

Compania Antibiotice a obținut și la prima ediție Vektor (2019) nota maximă și, de asemenea, a fost premiată în cadrul Galei ARIR “Cele mai bune Companii pentru Relația cu Investitorii” în anul 2020.

Metodologia Vektor este aliniată celor mai bune practici internaționale în relația cu investitorii (IR) și a fost definită împreună cu un grup extins de specialiști locali și internaționali: analiști de guvernanță corporativă, analiști financiari, profesioniști în IR, consultanți și mediul academic.

Citește și: Acord inedit: Sanofi va produce vaccinul anti-Covid-19 al concurenților Pfizer-BioNTech

„Anul 2020 a fost un an atipic, datorat pandemiei, în care a trebuit să ne adaptăm rapid și să abordăm noi strategii de comunicare proactivă cu toți stakeholderii noștri. Fiind o prioritate pentru noi, am continuat să dezvoltăm o comunicare onestă și transparentă, să implementăm cele mai bune practici în relația cu investitorii și acționarii noștri. Ne bucurăm că pentru al doilea an consecutiv ne situăm în fruntea clasamentului Vektor. Consider că reprezintă o recunoaștere a preocupării constante a Antibiotice față de toți jucătorii din piața de capital, a modului etic și responsabil în care își prezintă activitatea”, a declarat Mihaela Obreja, Manager managementul riscului și relații cu investitorii, Antibiotice, într-un comunicat de presă.

Citește și: Studiul despre COVID-19, realizat de medicii de la Spitalul Colentina, a fost publicat în American Journal of Therapeutics

Despre Antibiotice Iași

Antibiotice Iași are în portofoliu 157 de medicamente generice de calitate certificată la nivel internațional, care acoperă o gamă largă de arii terapeutice, strategia de dezvoltare fiind focusată astăzi pe medicamentele din clasele antiinfecțioase, cardiovascular, oncologie, sistem nervos central, dar și pentru profilaxie și creșterea calității vieții. De asemenea, compania produce medicamente veterinare și substanța activă Nistatina.

Compania oferă medicamente și substanța activă Nistatina atât în România, cât și în alte 75 de țări ale lumii. Pentru Nistatina, substanța activă, compania deține locul I la nivel mondial, între producătorii de profil.

Ești specialist medical sau lucrezi în domeniul farmaceutic și ești în căutarea unui loc de muncă? Creează-ți un cont aici, iar noi îți prezentăm cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment