10 idei de cadou pentru colega ta asistenta

10 idei de cadou pentru colega ta asistenta

Fie ca organizati Secret Santa, fie ca vrei sa faci o bucurie unei colege care iti este draga, aceasta lista cu 10 idei de cadou pentru asistente iti va fi de mare ajutor!

Halat alb, personalizat

Halatul alb este, probabil, haina pe care o poarta cel mai des o asistenta. Asadar, ii vei face o bucurie foarte mare daca ii vei oferi in dar un halat alb, insa personalizat cu initialele sau chiar cu numele intreg. Daca stii ce gusturi are, poti chiar sa completezi cu un simbol care ii este pe plac ori sa alegi culorile sale preferate pentru personalizare. 

Un vocher la un salon de masaj

Asistentele acorda atat de multa atentie nevoilor celor din jur incat rareori se mai gandesc la ele. Un voucher cadou la un salon de masaj le va rasfata pe indelete. Unde mai pui ca dupa multe ture petrecute in picioare, un masaj de relaxare este mai mult decat si-ar putea dori cineva? Alege un salon de masaj aproape de locul de munca ori de locuinta acesteia, astfel incat sa nu ii dai peste cap programul. 

Papuci reflexoterapeutici 

Incaltarile comode sunt necesare asistentilor medicali, acestia petrecand adesea ture de 12 sau chiar mai multe ore stand in picioare sau alergand pe holurile spitalelor. O pereche de papuci confortabili este, asadar, binevenita, insa o pereche de papuci cu talpa pentru reflexoterapie va da pe spate orice asistenta. 

Citeste si: Asistent medical | cum să ai grijă de tine în perioada sărbătorilor

Un termos pentru cafea

Cafeaua este secretul oricarei asistente, mai ales in turele de noapte. Asadar, iti vei bucura colega asistenta daca ii vei face cadou de Craciun un termos de ultima generatie, eventual personalizat.

Set de creme anticearcan 

Orele nedorimite se vad pe chipul oricarei asistente, mai ales daca aceasta nu poarta machiaj in fiecare zi. Un set de creme anticearcan de calitate va fi de mare ajutor, contribuind la estomparea cearcanelor proeminente de sub ochi. 

O carte de suflet

Daca stii ca asistenta care iti e colega e pasionata de beletristica, ii poti cumpara un roman la moda. Pe de alta parte, daca este mai degraba preocupata de evolutia profesionala, ii poti lua o carte precum “Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali”, care ii va imbogati cunostintele in domeniu. 

O geanta incapatoare

Este foarte important pentru cineva care isi petrece mai bine de jumatate de viata la serviciu, sa aiba o geanta incapatoare, in care sa poarte intotdeauna lucrurile necesare. Incepand de la haine de schimb si pana la telefon, incarcator ori gustari, toate trebuie sa incapa intr-o singura geanta.  Alege una cu multe compartimente si cu o bareta foarte zdravana, sa fii sigur ca face fata greutatii. 

Citeste si: Cele mai inspirate cadouri de Crăciun pentru doctori și asistente!

Ciorapi medicinali cu model

Ciorapii medicinali sunt nelipsiti din garderoba unei asistente, asta pentru ca acestia sunt ideali in turele de peste 12 ore, petrecute in picioare. Alege insa unii cu model pentru a o impresiona pe colega ta asistenta. 

O bijuterie tematica

O pereche de cercei in forma de injectii, o bratara tip snur cu un banut pe care e inscriptionata o boneta ori un colier cu mesaje de genul “Live, love, heal” sunt genul de bijuterii care ar impresiona orice asistenta medicala. 

Un cos cu dulciuri

Daca esti in pana de idei, cu un cos cu dulciuri nu ai cum sa dai gres. Alege unul care sa contina atat prajituri traditionale precum cozonacul ori nucile, cat si bomboane sau tablete de ciocolata. In acest fel te asiguri ca nimeresti ceva pe gustul colegei tale. In cazul in care alegi varianta cosului de dulciuri, poti sa faci cadoul sa fie mai personal adaugand o felicitare scrisa de mana sau macar un biletel cu urarile de rigoare.

Ești asistent medical și vrei un loc de muncă mai bine plătit? Înscrie-te gratuit pe MEDIjobs, iar noi îți vom aduce cele mai bune oferte de angajare de la clinici și spitale de top din România.

Despre Autor

Diana - Maria Stilpeanu

Pasiunea pentru scris si setea de cunoastere sunt cele doua trasaturi care ma definesc. Informatia este, din punctul meu de vedere, cea care face diferenta dintre reusita si esec, in orice domeniu.

Facebook Comment